Корнелия Нинова: БСП е готова за предсрочни избори, от ГЕРБ да си ходят

  • 28 ноември 2011 16:35

  • 1853
  • 5
Корнелия Нинова: БСП е готова за предсрочни избори, от ГЕРБ да си ходят
©

В БСП сме готови за предсрочни избори. От ГЕРБ да си ходят.

Това каза в Благоевград депутатът от Коалиция за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Вярно е, че само преди месец те получиха доверието на хората, но това стана на базата на лъжи. Сега и земеделските производители, и синдикалните организации твърдят, че управляващите са чакали да минат изборите и са се отметнали от вече подписани споразумения, допълни тя.

Според Нинова, правителството се опитва по всякакъв начин да спре не само стачката на железничарите, но и на останалите съсловия, но няма как да стане, защото ситуацията е излязла извън контрол, още повече, че протестите не са толкова срещу липсата на достатъчно пари за определените браншове, а заради водената от ГЕРБ политика и липсата на правила.

Нинова допълни, че е провела срещи и със земеделци, и със студенти, и с кметове в Пиринския край. Събрала е техните предложения и ги е внесла за обсъждане между първо и второ четене на бюджета за следващата година. "Не бива да ни обвиняват, че сме яхнали политически вълната на протестите, защото хората идват сами при нас и ни търсят. Моята информация е, че на митинга на 30 ноември ще се включат и служители на Спешна помощ, и полицаи", каза още тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1853 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.12.14 | 09:10

5
Точно така - предсрочни избори. Аз попринцип съм съгласен само дето не виждам в момента за коя партия си струва да гласуваш.
level one

2011.12.14 | 09:10

4
Бе ти ли си готова бе мама ти да е.а нагла,ти ли ше ме упавляваш ма,оня ден се отървах от тебе сега пак иска да управлява.А пари сигурно ше си извадиш от п..ката.Д..ба тея комунистически боклуци.Нема спасение от тех и това е
Слави

2011.12.14 | 09:10

3
Супер си, Корнелия. Продължавай все така. Ясно е, че ГЕРБ не стават за нищо. Лошото е, че ще съсипят държавата.
SHOPA

2011.11.29 | 22:29

2
Близката/интимна приятелка на редица ръководни кадри от СДС, преди време, а сега депутат от БСП и върл защитник на идеите на партията, както винаги лъже. Не вярвам никога да каже истината, та дори за себе си! За това поведение има квалификация, но няма да падам до това ниво. Но въпроса тук е друг. Естествено, че БСП се опитва "невидимо" да яхне протестите. Как може "гризача", председателя на ПЕС да призовава техните поддръжници да излязат и подкрепят стачката? Къде са приказките за социален диалог, работни групи, кръгли и квадратни срещи и т.н. от лексиката и практиката на БКП/БСП? Тук комунистите явно подстрекават масите към стачки и бунтове с една едничка цел-дестабилизирането на държавата и свалянето на правителството! Ловя бас, че е точно така!
демон

2011.11.29 | 18:14

1
ей ,като те гледам все едно гледам Катето Н. от бкп то,абе бай тошо терикат дявола диктатора умре отдавна,нема ли поука и за вас- НИКОЙ НЕ Е ВЕЧЕН! И там където отиваме не ни питат от коя партия съм и колко съм имал в имане и власт.ттттъ...п...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини