Бойко Борисов: Като ще протестират, хвърлям си оставката веднага

  • 28 ноември 2011 08:19

  • 28651
  • 129
Бойко Борисов: Като ще протестират, хвърлям си оставката веднага
© Булфото

Полицаите трябваше да стачкуват, когато Стефан Данаилов обясняваше, че те получават три пъти повече от лекари и други. Тогава трябваше да излязат и да кажат, че нямат кубинки.

Техните ръководители са от лявото и затова сега излизат. Това каза в интервю за сутрешния блок на бТВ министър – председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„На министър Цветан Цветанов съм му казал днес да ги покани на една среща и те да определят от къде да се орежат парите, те да кажат кои да се уволнят“, каза премиерът.

„Добре – протест, хората да преценят дали те са прави или не“, заключи Борисов.

Във връзка с протеста на зърнопроизводителите, министър - председателят заяви, че за две години правителството е направило изключително много за сектор „Земеделие“. „ Те могат да искат и 3 млрд., това може и да им е обещано, но е било, когато в Европа е имало икономически ръст“, заяви Борисов.

Те искат да ни съборят правителството, каза премиерът. Да го съборят, добави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и даде пример с гърците.

От „Бентли“ им започват колите на земеделските производители, добави премиерът.

„Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме уплашат. На другия ден давам оставката. Като искат протести, да си изберат като Жан Виденов, като Костов, за да фалират държавата. Какво значи протест – да свалят правителството“, категорично заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Министър - председател заяви, че не иска да е на власт и да е премиер на държава, в която народът се бунтува. Той съобщи, че е готов на предсрочни избори.

Борисов каза, че не се притеснява от стачките на железничарите. Той добави, че истинското му притеснение е министър Ивайло Московски да не се договори с кредиторите.

"Скъпи мои", обърна се Борисов към водещите и ги помоли да не изкарват работещите в БДЖ невини за състоянието на компанията.

"Сега като се прибера ще накарам Симеон Дянков да извади точните цифри с колко са повече събраните пари от НАП и от митниците", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Отстъпвал съм хиляди пъти, когато е можело, но сега не можем да направим компромис, категоричен бе премиерът.

Министър - председателят добави още, че хората трябва да разберат, че те сами определят с вота си политиката на държавата.

"Когато дойде 2015 - 2016 година другият премиер в това студио, ще каже - благодаря, че е направена пенсионната реформа", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
28651 129

Свързани новини

Коментари 129

Добави коментар
Сашо

2013.02.19 | 21:00

128
Част от Протокол №10: "Признаването на нашия самодържец може да стане и преди унищожаване на конституциите. Моментът за това признаване ще настъпи, когато народите, измъчени от неуредиците, несигурността и некадърността на управниците, които ние сме създали, викнат: “Махнете тези управници, дайте ни един всемирен монарх, който да ни обедини и да унищожи причините за раздорите: границите, националностите, религиите, държавните разхищения; който да ни даде мир и покой, каквито ние не можем да намерим при нашите управници и представители.” Но всички вие отлично знаете, че за да може да се изкаже подобно всенародно желание, необходимо е непрестанно, във всички страни, да се объркват отношенията на гражданите, да се изтощават правителствата, да се преуморяват от безредици, вражда, борби, ненавист и болести и пр. всички, така че гоите да достигнат положение да не виждат друг изход, освен да приемат нашето пълно господство... Ако ние дадем на народите отдих, едва ли някога ще настъпи желаният от нас момент." Из "Протоколи на ционските мъдреци"
crusader

2013.02.19 | 21:01

129
Точно така стоят нещата и мръсните масонски боклуци си разиграват коня ,както си поискат. А очаквания им върховен господар е на крачка от възкачването си. Но ще остане неприятно изненадан накрая.

2011.12.14 | 20:05

127
Доживях! Каква държавническа мисъл - ако протестирате, ще си отида, не искам да управлявам недоволен народ... че кой иска бе, мозък? А да ти е хрумвало, че народът може и да е недоволен, защото го излъга, защото не си подготвен, защото си болезнено самовлюбен и параноичен и патологично комплексиран? М? Ми то много лесно така... осираш всичко и после се "обиждаш". Я се дръж като мъж, събери хора с мозък в главите, престани да крадеш, направи поне едно нещо, отговарящо на поста ти, поне се опитай да измъкнеш държавата от лайната, в които ти и тези преди теб я увъртяхте, защити поне малко националния интерес, въобще направи нещо и хората може и да ти повярват. Много добре знаеш, че ако държавната машина ИСКА, спокойно може да вкара нещата в ред. Не знам на кого се отчиташ за престъпната си дейност, както и тези преди теб (не му знам името, иначе и децата вече знаят, че комунизма никога не е мръдвал от БГ). Не ти ли стига, бе човек? А? Петрол,. цигари, алкохол, наркотици, квот се сетиш... не се лио наяде, не го ли охранихте тоя шибан парламент. Докога бе? Добре ли спите нощем? Хубаво ли ви е като гледате как всичко създадено от вас безчинства и мачка българите? дно нещо не остана несъсипано. Искам ви всичките депутатченца една година на минимална работна заплата, ма да ви ги дават, както ги даваха в биг брадър и да ви гледаме по цял ден как ще се оправите. Който оцелее, може и да се размине с пандиза. Имам чувството, че изобщо не схващате колко ви е набрал народа, ама изобщо. И да, може да не сме толкова мигновено реагиращи, като гърците, но рано или късно ще реагираме. Не знам къде ще се денете тогава. Много е близко момента, когато вече няма да имаме какво да губим, осъзнавате ли го? Преди месеци един мъж се хвърли от някакъв блок, защото му бавели заплатите и не можел да си плати наема! Следващият може да реши, че след като така или иначе ще мре, що да не си вземе няколко депутатчета за компания. Мислете ей, прекалявате, ПРЕКАЛИХТЕ, АДСКИ ПРЕКАЛИХТЕ.
LUKA

2011.12.02 | 11:54

126
nama nihto mazko v tebe tisi strahlivec kradliv
v

2011.12.02 | 11:54

125
колко бил лесен
чук и пук

2011.12.02 | 11:54

124
докато режеше лентички - нямаше проблеми май,г-н манекен и антибългарин!
patriot

2011.12.02 | 11:54

123
някой се налапаха и сега за народа да си троши главата,аз съм готов да си подам оставката

2011.12.02 | 11:54

122
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
ФФФ

2011.12.02 | 11:54

121
Абе до кога ще чакаме да я хвърлеш?????
Беш

2011.12.02 | 11:54

120
Чааааааааааааааааооооооооооооооооооооо!
Бля бля

2011.12.02 | 11:53

119
Стана по лошо положението и насра гащите, то това ако е мъжко поведение. Не става само с лапане, трябва и малко мозъчето да си размърдаш. Не знам друга алтерантива в момента, но тези управляващи с арогантното си поведение към народа си вече преливат чашата си на търпение.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини