Татяна Дончева: БСП, АБВ и Движение 21 трябва да излъчат общ кандидат за президент

  • 10 май 2016 08:56

  • 9866
  • 4
Татяна Дончева: БСП, АБВ и Движение 21 трябва да излъчат общ кандидат за президент
©

Беше време да се сложи край на този двегодишен левосектантски период, който измъчи много от членовете, които вложиха много време в модернизация на партията. Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на Движение 21 Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по повод избора на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за председател на БСП.

През този период се създадоха странни отношения между местните структури и върха на партията, на което също беше време да бъде сложен край, добави тя.

Дончева разкри, че като лидер на Движение 21 е работила много трудно с предишното ръководство на БСП. За да стане каквото и да е сътрудничество, трябва да има субекти, които взаимно се възприемат. Общуване като от позицията "като ще говориш с мен, ще мълчиш", няма да доведе до нищо. Има неща, по които можем да работим заедно, те могат да бъдат увеличени. Познавам Корнелия, тя е диалогичен и разумен човек. Но не бързам, че смяната на върха може да доведе до моментална промяна. Трябва да мине малко време, за да бъде преодолян левосектантсткият период в БСП, посочи Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Важни са посланията, които излъчи новият лидер на БСП, че основна задача на левицата е отстраняването на ГЕРБ от властта. Аз бих ги формулирала така - отстраняване на мутрите и мафията от властта. На президентските избори партии в лявото политическо пространство могат да си сътрудничат, като дори БСП може да си наложи кандидата. Трябва да се търси единодействие за свалянето на мутрите и мафията от властта. Трябва да се търси общ кандидат за президент на БСП, АБВ и Движение 21, заяви Дончева.

Тя отрече твърденията, че ще бъде кандидат за вицепрезидент на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, като ги нарече внушения. Много са активни ченгесарниците, но аз съм в политиката отдавна и мога да преценя кога да скоча и кога да кажа "хоп".  Няма да бъда вицепрезидент на никого, не съм човекът резервна гума. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е фактор в политиката, тъй като през годините е имал изразена позиция по много политически теми. Но той самият трябва да заяви има ли политически амбиции и какви са те, каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9866 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
stojan chadziev

2016.05.11 | 08:56

4
Stara 4ervena pa4avra,njama da uspeete.
stoiko

2016.05.11 | 08:56

3
S nov trik izliza 4ervenata izmet.

2016.05.11 | 08:56

2
Да, общ кандидат, но избираем млад и добре познат, а не някоя дърта муцуна която ни е омръзнало да гледаме и слушаме простотии!
stojan chadziev

2016.05.10 | 17:53

1
Otvarjate patja na dr.Kalfin,za prezidenskija prestol,ste mrasnici i mosennici,na negovo mjasto bich vi izrital.

Добави коментар

Водещи новини