Обещаваме – изпълняваме, похвали се Бойко

  • 28 май 2011 20:04

  • 390
  • 1
Обещаваме – изпълняваме, похвали се Бойко
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви на среща със земеделски производители и тютюнопроизводители от района на Гоце Делчев, че правителството изпълнява ангажиментите, които поема към тях.

В срещата в Дома на културата участваха също министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов, зам.-министърът на земеделието и храните Цветан Димитров, изпълнителният директор на Държавен фонд "Земеделие" Румен Порожанов, депутати от парламентарната група на ГЕРБ от Благоевградска област, областният управител на Благоевград Валери Смиленов.

Тютюнопроизводителите вече получават субсидиите си и от вчера Държавен фонд "Земеделие" започна изплащането на средствата по първия транш от 35 млн. лв. по схемата за национални доплащания на тютюн, каза премиерът.

Изключително трудно беше да намерим тези пари, но факт е, че те са вече при вас, каза премиерът.

Изпълнителният директор на фонд "Земеделие" Румен Порожанов съобщи, че вчера са преведени субсидиите на над 30 000 бенефициенти за тютюн. Той поясни, че право на подпомагане по тази схема имат земеделски стопани, които са отглеждали тютюн през която и да е година от периода 2007 - 2009 г. и той е изкупен и премиран по реда на Закона за тютюна и тютюневите изделия.

Последвайте канала на

Novini.bg
390 1

Коментари 1

Добави коментар
Diana Ivanova

2011.06.04 | 12:43

1
Ne moga da razbera zahto vsi4ki ohagvat samo tutunoproizvoditelite ?Zahto ne se obarne vnimanie na proizvoditelite na praskovi v Sliven?Neka primiera se zainteresyva i ot tiah belkim rabotite tragnat.

Добави коментар

Водещи новини