Президент родолюбец и със здраво семейство поискаха от БДЦ във Видин

  • 26 април 2016 14:26

  • 1478
  • 1
Президент родолюбец и със здраво семейство поискаха от БДЦ във Видин
© БДЦ пресцентър

Българският демократичен център (БДЦ) да издигне или да подкрепи кандидатура за президент, който да е преди всичко родолюбец, патриот и със здраво семейство поискаха от народните представители на БДЦ структурите на партията във Видин, съобщиха от пресцентъра на партията.

Дунавският град бе втората спирка от националната обиколка на депутатите от втората по големина либерална партия в парламента, на която народните представители се допитаха до електората си какъв трябва да е следващият президент на България.

По-време на отчетната конференция на областната организация на Български демократичен център бяха отбелязани добрите резултати от местните избори, които определиха БДЦ, като трета политическа сила в областта.

Съпредседателите на партията д-р Красимира Ковачка и Стефан Кенов изслушаха и най-наболелите проблеми на хората от региона. Те поеха ангажимент пред тях, че ще алармират министър Павлова за инфраструктурните проблеми, които изискват най-бързо решение според местните симпатизанти на БДЦ. "Минавайки през село Димово, не можех да повярвам на очите си, че в 21-ви век, в страна членка на Европейския съюз е възможно да има такъв път" - сподели възмутено зам.-председателят и говорител на БДЦ Росен Петров.

Тримата народни представители и колегата им Чавдар Пейчев се обединиха около това, че БДЦ ще бъде инициатор и основен двигател на организирането на дискусии, на които да се търсят решения за съживяването на региона, възстановяването на икономиката и връщането на младите хора във втория по големина дунавски град.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1478 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.26 | 19:39

1
агент гоце отговаря на вашите изисквания

Добави коментар

Водещи новини