Фидосова към БСП: Не призовавайте хората да стават партизани

  • 25 ноември 2011 12:10

  • 1608
  • 4
Фидосова към БСП: Не призовавайте хората да стават партизани
©

Предприемаме реформи, които са необходими, макар и в повечето случаи болезнени.

Това каза по време на парламентарния контрол заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после в отговор на декларация на левицата, прочетена от Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Тя нарече позицията на БСП арогантна, нагла и лицемерна. "Трибуната на Народното събрание не трябва да се превръща в призив към партийни членове да организират и да участват в партизански движения", обърна се тя към колегите си от БСП.

Фидосова настоя да не се принизява ролята на парламента. "Защо не бяха реформирани държавните железници до 2009 г., защо заварихме 800 млн.лв. задължение, нямаше оздравителен план, нямаше получен заем, нямаше диалог", попита тя.

"Правителството на ГЕРБ държи на социалния диалог и не е то, което го разваля в тристранката и иска да няма заседание на НСТС", категорична беше заместник-председателят на ПГ на управляващата партия. Тя припомни, че във вторник депутатите от ГЕРБ са се срещнали с представители на синдикатите, а вчера е имало и заседание на социалните партньори при премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Тя попита левицата какво е направила Тройната коалиция с държавния резерв. "През 2008 г. изхарчихте 4 млрд. лв. за един месец, а ние харчим от него, защото ни оставихте 1,5 млрд. лв. неизплатени суми по договори", продължи Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.

"Няма да се оправдаваме с предишно управление, правителството на ГЕРБ е национално отговорно и осъществява политика, която ще гарантира стабилност и сигурност за държавата и гражданите, декларира Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. Работим с ясното съзнание, че хората ни дадоха гласа да направим промените и сме длъжни да ги направим", завърши тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1608 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
d

2011.12.15 | 15:04

4
прасе - пожелавам ти да се спукаш и да оплискаш целия парламент с мазга. деби гадната лъжлива гербаджийска комунистическа сган!

2011.11.26 | 02:55

3
''Тя попита левицата какво е направила Тройната коалиция с държавния резерв. "През 2008 г. изхарчихте 4 млрд. лв. за един месец, а ние харчим от него, защото ни оставихте 1,5 млрд. лв. неизплатени суми по договори" И ''"Няма да се оправдаваме с предишно управление, правителството на ГЕРБ е национално отговорно'' - Така ли не се оправдавате бе, свиньо мръсна ? Три години съсипвате и ревете...съсипвате и ревете... Дано умрете всички днес начело с господаря си !!! Мръсни, некадърни мутри !
gryx

2011.11.26 | 02:55

2
gospojo nie ve4e 22godini sme ROBI pozle iot partizani nadejdata ni Gerb szleze po stra6na ot ostanalite.qvno zatep nqma glad no zanqkoi ima gospojo, xybavo e dase ebavate snaroda...dokoga samo

2011.11.26 | 02:55

1
edin da hvane gorata mnogo shte go poledvat i shte vi smachkame izmenici i predateli na rodinata.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини