Корнелия Нинова разкри какво ще промени в БСП, ако стане лидер (видео)

  • 25 април 2016 13:58

  • 2566
  • 4
Корнелия Нинова разкри какво ще промени в БСП, ако стане лидер (видео)
© Булфото (архив)

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за представи своята платформа, с която ще се бори за председателския пост в БСП, предаде репортер на Novini.bg.

Основните й принципи и виждания са обединени под мотото "Промяна в БСП, промяна за България". Червената депутатка твърдо заяви, че "БСП ще бъде автентична лява социалистическа партия. Ситуацията в Европа, и в частност в България, доведе до размиване на лявото и дясното в политически аспект. Създаде се усещането в хората, че партиите се обединяват срещу народа. Това усещане трябва да бъде прекратено. Ние трябва да скъсим дистанцията между партията и хората. Ще се борим за социална държава. Държава, която да участва активно в икономиката на страната и да се грижи за хората. БСП трябва да бъде партия на хората на труда, партия на младите, партия на слабите", категорична беше тя.

Ако оглави партията, Нинова ще прекрати противоборството и ще направи промени в структурите, "за да стане БСП силна лява партия. Трябва промяна в общинските структури, защото в момента силата е във върха, а основата е слаба", допълни тя. Нинова ще се бори да възстанови диалога в социалистическата партия. Основните ценности, на които ще заложи тя, са справедливост, солидарност, равенство, свобода и патриотизъм. БСП трябва да се разграничи от всички олигархични кръгове и зависимости, завърши Нинова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2566 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
MARABA ANADOLSKİ

2016.05.02 | 10:30

4
TAYA E VSYE NA CHERVENO(VARİ LYUTENİTSA)

2016.05.02 | 10:30

3
Мис "мокра фланелка" ще е първата промяна , няма да гледаме само кунг-фу "пияния маистор".

2016.05.02 | 10:30

2
Какво ми пука какви промени ще прави в партията, за народа няма да има никакви промени, поне тя не споменава нищо по този въпрос, аман от партийно надъхани хора.... заврете си пратиите в...
Умник Гюро

2016.04.29 | 18:08

1
Кур-нелия ще се бори за председателския червен фалос.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини