Гласят Стоичков за спортен министър

  • 25 ноември 2011 09:49

  • 1620
  • 2
Гласят Стоичков за спортен министър
©

След като получи почетното звание Доктор хонорис кауза на Пловдивския университет, футболната легенда Христо Стоичков е на път да покори нов връх в живота си.

Камата бил гласен за министър на младежта и спорта у нас и можело да заеме високия пост през идната 2012 година, пише "Тема спорт".

Ако това се случи, бурята на недоволството, която избухна заради почетният му докторат, ще залее обществото с нова сила.

И все пак, ако Стоичков бъде назначен на този пост, настоящият министър Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото ще трябва да се отдаде на спортната наука.

Най-вероятно съпругът на златното ни момиче в гребането, Румяна Нейкова, ще бъде предложен и избран за ректор на Националната спортна академия.

Христо Стоичков пък ще може да проправя пътя на мащабни проекти в областта на спорта, като строителството на стадиони, спортни зали и други съоръжения.

В последната година легендарният футболист постоянно демонстрира близките си отношения с властта и нееднократно изрази пълната си подкрепа към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Припомняме, че освен новоизлюпен Доктор хонорис кауза и евентуален бъдещ министър на спорта, Христо Стоичков от известно време е и консул на страната ни в Барселона.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1620 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.26 | 19:53

2
пак ли тоя бе? оставете го намира , защо се натискат всички да му намерят място във власта. оставете го той е само един прост футболист. започвам да си мисля че това правителство нее от технократи а от безмозъчни ликвидатори.
Христо

2011.11.25 | 16:35

1
Що бе? Какво му е? Какъвто ни е народът - такива и управниците. "Докторът" ще пасне идеално. Ще повдигне средното интелектуално ниво на Мин. съвет... :))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини