Цветанов се срещна в Народното събрание с родители, загубили децата си

  • 15 април 2016 13:37

  • 1202
  • 2
Цветанов се срещна в Народното събрание с родители, загубили децата си
© Булфото/Архив

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и депутатът Димитър Лазаров се срещнаха в парламента с родители, загубили децата си, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветанов пое ангажимент в рамките на месец да бъдат проведени срещи с експерти в тази сфера и да запознае родителите с изводите от тези разговори.

"Ще направим и обществено обсъждане в парламента, на която да присъстват всички засегнати страни - родители, институции, граждански и неправителствени организации, медии и представители на всички парламентарно представени партии. Поемем ангажимента да отговорим на обществения интерес, но трябва да имаме достатъчно добре изготвени мотиви за промени в НК, за да не ни обвинят в популизъм", обясни той.

Родителите поискаха връщането на член 369 от Наказателния кодекс. Според тях, без връщането му, не може да се осъществи промяната в съдебната система и да има справедливост. Според тях, ако наистина има работеща съдебна система, трябва да има контрол върху дела, които са връщани от съда без основание.

От своя страна, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разясни какви са били инициираните от ГЕРБ законодателни промени, когато той е бил вицепремиер и вътрешен министър. Той даде множество примери за проведени срещи с родители и потърпевши на престъпления. "Важно е да има превенция и всеки, който дръзне да извърши престъпление, да знае, че го очаква наказание", подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
н

2016.04.15 | 23:02

2
кога ще вземем пример от македонците

2016.04.15 | 23:02

1
toq kurvar 6to ne e v 3atvora.............................

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини