Миков за ДОСТ: Съдебната система е на ход (видео)

  • 12 април 2016 14:49

  • 3045
  • 6
Миков за ДОСТ: Съдебната система е на ход (видео)
©

На редовната пресконференция лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че темата определена за Консултативния съвет при президента на 14 април е кабинетна и е много далче от съществените проблеми на българската държава, предаде репортер на Novini.bg. „Основният проблем за България е демографската катастрофа“, отсече Миков. „Президентът обеща да включи тази тема в КСНС, но явно се надява темата да бъде забравена“, заяви още той.

Лидерът на БСП коментира и учредяването на ДОСТ с думите: Това е политически проект в дясното пространство и е нормално българската общественост да е притеснена. Също така е притеснително тясното обвързване на тази партия с една единствена държава – Турция. Присъствието на гости от тази страна на учредителното събрание очертава профила. Не е обичайно такова масирано присъствие при създаването на българската пратия. На ход е Съдебната власт", коментира още той. Според БСП няма необходимост от свикването на Велико народно събрание, както иска Местан.

„Държавата отсъства, липсва и капацитет в структурите на вътрешното министерство“, така коментира Миков създалите се доброволчески отряди по границата ни. След като „Гранична полиция“ не може да се справи, хората започват да търся начини те да го направят. Такива отряди имаше и в Северозападна България, но това е лиспа на капацитет“, смята още той.

Що се отнася до изчезналите пари от касата на партията им Миков заяви, че това са били доброволни вноски от депутатите и не става въпрос за средства на народните представители от това НС. Каква е сумата ще бъде уточнено и ще има повече инфомация в късния следобед, добави той.

Последвайте канала на

Калина Христова
3045 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
хах

2016.04.27 | 15:33

6
хорааа, става опасно - аз не знам какво, но усещам, че нещо трябва да се направи - има и умни хора, нека да предложат какво е редно да направим, че да спасим България!
Умник Гюро

2016.04.27 | 15:33

5
Мише, къде са парите от касата? Няма за водка даже, камо ли за уиски! Наздраве!
Фори

2016.04.17 | 10:59

4
Правителството и президентът са еднакво безхаберни. Не си дават сметка за огромния проблем с демографската криза. Че нали като изчезне българският народ, после няма да има кого да скубят, като го ограбват най-безцеремонно.

2016.04.17 | 10:58

3
Съдебната система е в ход само и единствено по поръчка на американския гей посланик и действа само по поръчки срещу Волен Сидеров.
КАЖИ волене ЗАЩО ГЛАСУВА ЗА ДПС МАМКА ТИ СКОПЕНА

2016.04.15 | 14:28

2
А бкп НЕ ЛИ ЗА СЪДА ???????????????????????

2016.04.13 | 11:28

1
Оле то една съдебна система в България !! Който е на власт с него съм и аз---песничка на бившото НЛО.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини