И ДПС осъди терористичните атаки в Брюксел

  • 22 март 2016 14:33

  • 1346
  • 3
И ДПС осъди терористичните атаки в Брюксел
©

С дълбока скръб и мъка научихме за серията от терористични атаки в ключови артерии за публичния и международен транспорт в Белгия, отнели живота на десетки и ранили много повече мирни граждани, запътили се към работа или прибиращи се при близките си, като осъждаме категорично организаторите и целите на тези нечовешки деяния!

Това посочват в отворено писмо до медиите от Председателския съвет на ДПС.

"Поредицата от терористични атаки срещу мирни граждани и посланията на организаторите им са ясно доказателство, че тероризмът не различава език, вяра, цвят на кожата и култура, и цели унижението на основни човешки ценности, разделение в обществото и в международната общност. Ние заявяваме отново позицията си, че борбата с това глобално явление може да бъде успешна само тогава, когато обществата ни са единни, народите ни заедно и международната общност обединена и решителна", допълват от тям.

"От името на Движение за права и свободи и от наше име, поднасяме най-искрените си съболезнования към семействата на загиналите и изразяваме своята надежда за бързо възстановяване на пострадалите. В този тежък момент, ние скърбим заедно с целия белгийски народ!", завършват написаното Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак.

Последвайте канала на

1346 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
MARABA ANADOLSKİ

2016.03.23 | 11:53

3
dps e bulgarsko parti
Гост

2016.03.23 | 11:53

2
Скърбите друг път, нали това ви е целта бе мангусти, ислямизация на цяла Европа, по един или друг начин.
гошо

2016.03.23 | 11:52

1
Марш в ислямска Манафия,мръсни мюсулмански свини!Мръсни прасета!

Добави коментар

Водещи новини