Каракачанов към депутатите: Сложете партийните си цели и идеи в задния джоб (видео)

  • 18 март 2016 09:43

  • 2313
  • 3
Каракачанов към депутатите: Сложете партийните си цели и идеи в задния джоб (видео)
© Булфото

Красимир Каракачнов, лидер на ВМРО и съпредседател на ПФ, заяви от парламентарната трибуна, че е съгласен с много от нещата, които е казал президента Росен Плевнелиев.

„На България й е нужна обща цел“, каза той. „Лошото е обаче, че у нас някой път идеалите се четат така, както дяволът чете Евангелието“, добави Каракачанов.

Той припомни отново думите на Левски и заяви, че днес много от тях са забравени.

„В пленарната зала няма опозиция, няма управляващи, когато говорим за национални интереси. Би следвало да сложим партийните си цели и позиции в задния си джоб. Ако българският парламент успее да загърби различията си, България и българският народ ще живеят по-добре. Това така и не го научихме последните 25 години“, заяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

"Държава се прави с държавници, а не само с политици", заключи той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2313 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Magnit

2016.03.29 | 14:43

3
Ами,защо всички парламентьори в изказванията си правят сравнение с това как е било преди 25 години, нима не могат да забравят "добрите,стари времена ":)

2016.03.29 | 14:43

2
Не гледай какво правя, а какво говоря - това е ПЪФ.

2016.03.29 | 14:43

1
каракачанов и ти си същия боклук като тях, казармата щял да ми връща, ти в кой век живееш бе клоун? ходи на психиатър и се лекувай

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини