Президентът представя резултатите от месеца на политическите консултации

  • 18 март 2016 06:34

  • 1092
  • 3
Президентът представя резултатите от месеца на политическите консултации
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще направи обръщение пред Народното събрание днес. Това се случва след месеца на политическите консултации с политическите партии.

Държавният глава разговаря с представители на всички парламентарни сили през последните седмици. Плевнелиев се срещна последователно на "Дондуков"2 с ръководствата на политическите партии АБВ, "Атака", Патриотичен фронт, "Български демократичен център", Реформаторски блок, Движение за права и свободи, "БСП лява България" и ГЕРБ.

На консултациите бяха обсъдени приоритетите на парламентарно представените партии за тази година. Плевнелиев подложи за обсъждане и някои теми. Сред тях бяха актуална политическа обстановка в страната и перспективите пред страната ни, актуалните мерки за продължаване на реформите в секторите правосъдие и вътрешен ред, борба с корупцията, електронното управление, здравеопазването, образованието и пенсионната реформа.

Припомняме, че АБВ поиска промени в критериите за кандидат-президентите БДЦ ще предложат удължаване на кампанията за президентските избори ПФ постави акцент на бежанските проблеми и сигурността на срещата с президента Плевнелиев и Реформаторите разговаряли за антикорупционното законодателство. БСП иска свикване на КСНС заради демографската криза Цветанов призова да се отчетат заслугите на президента през последните години.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1092 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ннн

2016.03.23 | 18:31

2
нема такава държава
ХХХ

2016.03.23 | 18:32

3
И ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НЕМА.........
Ivan

2016.03.19 | 17:02

1
Fool !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини