ГЕРБ призова политиците за разум и морал

  • 10 март 2016 13:49

  • 1224
  • 1
ГЕРБ призова политиците за разум и морал
© Булфото

ГЕРБ призова всички настоящи и бъдещи политици да търсят винаги разума и морала в действия си, защото преследването на моментната политическа изгода не може да става на всяка цена. Поводът е Денят на Холокоста.

Като най-голямата дясно-центристка партия изконните човешки ценности и политическият морал трябва да бъдат в основата на всички решения, които политиците взимат в ежедневната си работа, се казва в декларация на парламентарната група, прочетена от Александър Ненков. В нея се заявява, че партията ще носи винаги спомена за Холокоста, "така подобни безумия няма да бъдат повтаряни в бъдеще".
"Всички ние като българи трябва да се гордеем, че сме единствената европейска държава, която спаси евреите, живеещи на нейната територия", подчерта Ненков.

В декларацията се припомня, че спасяването на българските евреи е солидна историческа база, върху която стъпват "прекрасните отношения на България с Израел днес.

Жертвите на онези варварски времена трябва да ни напомнят и днес, че политическата нагласа трябва да бъде свързана и с изконните човешки ценности, прочете още Александър Ненков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1224 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.03.10 | 16:58

1
Ужас ! ГЕРБ и морал ?! Крадци , лъжци и прости ТИКВИ !

Добави коментар

Водещи новини