Дискусия за референдума във Великобритания в София

  • 09 март 2016 11:40

  • 1281
  • 1
Дискусия за референдума във Великобритания в София
© GettyImages/Gulliver

Публична дискусия на тема "Референдумът във Великобритания: Последствията за България и Европейския съюз" ще се състои на 14 март от 10.00 часа в Дома на Европа в София, съобщиха от кабинета на евродепутата Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат.

Форумът се организира от Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат - евродепутат от групата на ЕНП, в партньорство с Информационното бюро на Европейския парламент в България. В дискусията за специално участие е поканена Ема Хопкинс - посланик на Великобритания у нас.

На форума ще се дискутира значението на резултата от референдума, който ще се състои на 23 юни 2016 г. Специална тема ще са бъдещите последици за българските студенти и работници при евентуалното излизане на Великобритания от Европейския съюз.

В дискусията, освен Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, ще участват също Владимир Шопов от Нов български университет и доц. Даниел Смилов от Центъра за либерални стратегии.

Последвайте канала на

1281 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
аз

2016.03.09 | 14:27

1
Леле, майко мила! Все мастити специалисти! Англичаните да пратят специалисти да я заснемат и преведат на английски и да я излъчват през 8 част през следващите три месеца по BBC!

Добави коментар

Водещи новини