Качват Плевнелиев на Мерцедеса на Първанов

  • 21 ноември 2011 06:37

  • 4364
  • 4
Качват Плевнелиев на Мерцедеса на Първанов
©

Нова бронирана лимузина за Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното няма да има, съобщи за „Монитор” шефът на НСО ген. Димитър Димитров. Така новоизбраният президент ще наследи мерцедеса S класа, в който се вози сега Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, съобщава в. Монитор.

Имаме два такива автомобила – за държавния глава и за министър-председателя. Купени са преди две години, поясни шефът на гардовете. Те са с висока степен на защита, дъното им издържа дори на взривове от гранати.

От НСО се надяват тази година да успеят да купят поне 10 автомобила, но с тях ще се подменят други, които вече са много стари, а най-първите мъже в страната ще използват сегашните си луксозни возила. Така Плевнелиев ще продължи традицията новият президент да наследява колата на стария. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в се вози известно време в беемвето на Петър Стоянов. Първият демократично избран президент Желю Желев пък имаше възможност да се порадва на екстрите на синият мерцедес на Тодор Живков известен като „бронираната пура на Тато”.

Гардовете от НСО същевременно ще се качат на ски заради новия президент. Той встъпва в длъжност на 22 януари, но се движи с охрана, откакто беше избран за държавен глава в края на миналия месец. Зимните спортове са любими на Плевнелиев, но вече ще трябва да ги практикува групово – с няколко гардове до себе си. Имаме подготвени скиори, обясни шефът на НСО. Той допълни, че каквото и хоби да има новият президент, охранителите са длъжни да са плътно до него. Ако се наложи някакъв нов спорт да усвояваме, ще изпращаме хора на курсове, така че да отговорим на изискванията, категоричен е Димитров. Така вероятно гардовете ще трябва да се научат да се гмуркат и да яхнат колелета, защото тези спортове са в листата на Плевнелиев, който за капак скача и с бънджи.

От НСО вече планират подготовката на президентската резиденция в Бояна за новия държавен глава. Ще направим освежителен ремонт, там не е правено нищо от 20 години, поясни генералът. Средствата обаче щели да дойдат от бюджета на службата и затова нямало как да се отделят много пари. За догодина имаме заложени едва 700 хил. лв. за капиталови разходи, с които трябва да продължим превъоръжаването, да си поддържаме сградата и да обновяваме техническото оборудване, отчете разходите си той. Затова до ново обзавеждане на вила „Калина” едва ли щяло да се стигне. Планира се ремонтните работи да започнат веднага, след като сегашният президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и съпругата му Зорка се преместят в края на януари.

От НСО обаче все още не са направили пробив в категоричния отказ на Плевнелиев и съпругата му Юлияна да сменят „Резиденшъл парк” с „Бояна”, така че обновените стаи в крайна сметка може и да останат празни. Надявам се все пак нашите аргументи да надделеят и да се преместят. Наистина там, където живее новият президент, комплексът е затворен, но създаваме известно неудобство и за хората, които са около него. Сменяме екипи, непрекъснато влизат и излизат наши автомобили, обрисува ситуацията в „Резиденшъл парк” шефът на НСО. Той е категоричен, че за хората му би било много по-лесно да изпълняват задълженията си във вила „Калина”.

Засега нежеланието на президентската съпруга Юлияна да бъде пазена не било проблем. Нашият правилник изисква охрана на семейството само при повишена степен на застрашеност. А такава в момента няма, каза ген. Димитров. Затова и тримата синове на Плевнелиев – Филип, Асен и Павел, могат да ходят без лични гардове на училище.

Последвайте канала на

Novini.bg
4364 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
e

2011.11.23 | 20:30

4
---- Прикрепено писмо (ПОПОВЕ И ПАПИ на кого служат ?!!!!!!) ---- Подател: евгени славков До: news@btv.bg Относно: ПОПОВЕ И ПАПИ на кого служат ?!!!!!! Дата: Понеделник, 2011, Ноември 21 12:27:10 ЕЕТ Знаете ли BTV какво каза Господ на Мойсей ? Каза : Това ще носите в междувеждието или като БЕЛЕГ НА ЧЕЛОТО И НА ДЯСНАТА РЪКА. Това каза Бог на Мойсей относно мойсеевия закон !!! После дойде Господ на земята преди 2000 години и каза : ЕТО ВСИЧКО СТАНА НОВО !!! Тогава мили хора,колко е валден стария завет ??? Този стар завет не бе ли да предвести идването на Христа ??? Тогава кой во кара да приемете БЕЛЕГА НА ЗВЯРА ?????!

2011.11.23 | 20:29

3
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2011.11.21 | 23:47

2
ааах да го на майка ти набутам. не ти ли писна да те псуват бе, да пукнеш докато спамиш
Kiro

2011.11.21 | 18:31

1
i tea ot nso da se nau4at da karat ne sa malki i da sprat da blaskat ostanalite hora na patia

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини