Горанов за Ваньо Танов: Генерала ще остане в паметта ни като достоен човек

  • 29 февруари 2016 11:11

  • 2720
  • 3
Горанов за Ваньо Танов: Генерала ще остане в паметта ни като достоен човек
© Булфото

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва изпрати съболезнователен адрес до семейството и близките на внезапно починалия тази сутрин директор на Агенция „Митници“ Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

„Генерала ще остане в паметта ни като достоен човек, мъжки отстояващ принципите си за честност, почтеност и справедливост“ – казва финансовият министър по повод тежката загуба. Горанов изразява скръбта на цялото Министерство на финансите за човека Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, с когото всички работеха в синхрон, пълноценно и с ясни приоритети. В съболезнователния адрес се казва още: „Ще си спомняме времето, в което Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната ръководеше Агенция „Митници“, с промените и реформите, които той предприе, за да може българската митническа администрация да заеме достойно място сред голямото митническо семейство. Под негово ръководство бързо и ефективно „Агенция „Митници” постигна резултатите, които обществото и държавата очакваха“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2720 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
хйк

2016.03.02 | 01:51

3
Горанов говори за митничаря А помиара зад него и Цецка е хилят .Абсолютна ПОРНОГРАФИЯ .ВИЖДА СЕ КОЛКО ИМ ПУКА за хората.
ЖОРО

2016.03.02 | 01:50

2
Смятайте каква манипулация спрямо народа ни е да ти се трие откровен текст и да покажат снимки които са стари и нямат нищо общо със случея.
ТЪПО

2016.03.02 | 01:50

1
еи ТЪПАНАРИ от НОВИНИ сменете снимката ,не се гаврете с човека.

Добави коментар

Водещи новини