Ген. Кирчо Киров: Всеки премиер е получавал заплахи

  • 23 февруари 2016 08:54

  • 1393
  • 1
Ген. Кирчо Киров: Всеки премиер е получавал заплахи
© Булфото (архив)

Угур Емироглу е съпричастен към турските тайни служби. Той е процедирал по чисто професионален начин и е имал за задача да подготвя хора за влияние. Ние сме свидетели на едно нагнетяване на двустранните отношения между България и Турция, което не е полезно. 

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия ген. Кирчо Киров. Той коментира и темата за заплахите срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Може да се приеме, че в двата случая има голяма доза пиар. Сигналите обаче трябва да се проверят. Всеки един премиер е получавал подобни заплахи. Аз също съм получавал заплахи. МВР вероятно е решило да обяви случаите заради някакъв тактически ход. Може да се разсъждава и по версията, че се опитва дестабилизация на държавата и предизвикване на предсрочни парламентарни избори. Това най-вероятно идва от прекратените обществени поръчки, заключи Киров.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1393 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
От Акари по дрехите

2016.02.23 | 10:28

1
Нагли престъпници ограбващи България чрез пси обемно манипулиране на подставени лица вкл в министерства и ведомства са свикнали да крадат годишно милиарди живи левове..Най удобни за грабежите са тн"Европроекти".. след като похарчат милиарди и земат поне 40 % от всеки обект.Чрез подставени шпиони прокарват пореден нагъл заем за покриване на ограбените от народа милиарди..

Добави коментар

Водещи новини