Илиян Василев: Последните събития на политическата сцена са пиари и драматургия

  • 23 февруари 2016 08:04

  • 2000
  • 1
Илиян Василев: Последните събития на политическата сцена са пиари и драматургия
© Булфото (архив)

България е терен на конфликта между Русия и Турция. Това не трябва да ни учудва. Всички тези случки, които се разиграват през последните дни, са един пиар. Не трябва да вярваме на всичко, което виждаме в политическия живот. Все пак в тези пиари има и зрънце положителен елемент.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Илиян Василев, бивш посланик на България в Русия. Спирането на обществените поръчки също е пиар, но не трябва да мислим, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не рискува с този ход. Напротив рискува. Докладът за КТБ също е една пиар драматургия. Заплахата за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и тя е част от пиара. По тези случаи трябва да се работи тихо и качествено. Цялото раздухване на случая говори за поредния водевил. Аз съм виждал охраната на Пеевски и тя беше една от най-големите в държавата, разкри Василев.

Той изрази мнение, че българското външно министерство се е справило добре в случая с Угур Емироглу, аташе в Генералното консулство на Република Турция в Бургас. Реагирахме добре. Можеше да се действа на юруш и да се обяви за персона нон грата самият посланик, но не го направихме, допълни дипломатът.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2000 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИВАН

2016.02.23 | 15:04

1
Да

Добави коментар

Водещи новини