Борисов към Петър Мутафчиев: Не ми се хилете! Смехът ви ми струва милиони

  • 18 ноември 2011 11:12

  • 5902
  • 12
Борисов към Петър Мутафчиев: Не ми се хилете! Смехът ви ми струва милиони
©

Действително в средата на мандата точната дума е, че българите разбраха това, което се опитваме да направим - колко добре, колко зле, няма значение.

В това отношение много ни помагат и медиите, заяви от трибуната по време на парламентарния контрол министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Развитие на държавата трябва много бързо да се преформулира, каза премиерът.

Той даде пример с туризма и с липсата на пречиствателни станции на много от курортите и увери, че ще бъде направено всичко възможно летният сезон през 2012 година да стартира с чисти води.

Във връзка с електронното правителство, Борисов призна, че е направено в предните години доста, но работата е била на парче. Всяко министерство е направило своя система, но по между си те не са съвместими

Да, всяка една държава има своите приоритети и те са един - два, когато се заявяват, за да може светът да ги приеме.

Ние трябва да се опитаме да направим нещо в иновациите, в новите технологии. Бъдещето е в резервните части на човека и тук България може да направи своя пробив, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, заяви, че за първи път чува от премиера конкретните намерения на правителството.

"За тези две години може да се каже, че вашето правителство беше правителство на магистралите, а сега разбираме, че вече ще се отдаде приоритет на иновационните технологии."

Премиерът в отговор на тези думи заяви, че просто е трябвало да довърши започнатото от Тройната коалиция. Борисов се обърна към Мутфачиев и му каза, изобщо да не се смее, защото неговият смях му струва няколко милиона "Не ми се хилете така", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на Петър Мутафчиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5902 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Г-Н ПОЛИЦАЙ

2011.11.20 | 16:01

12
бойко за теб хуя боклук
Martin Dobrev

2011.11.20 | 15:57

1
Само вдигате цени,данъци и пенсионна възраст. Един циганин просяк до метрото вади на месец двойно повече от колкото един млад учен в БАН ,това държава ли е ?
xaxax

2011.11.20 | 16:01

11
poznavam rabotnici v ban ot 10 godini i vinagi sa vzimali niski zaplati, tova ne e ot sega, ce da go predisvame na tova pravitelstvo... napravo ste si elementarni ponqkoga... a da ne govorim za epiteti kato tikva i tn... tikvi kato vas darjaha bsp i podobni na vlast 20 godini.... taka 4e ot vas tikvi mi e pisnalo ...

2011.11.20 | 16:00

10
Щом смяташ така, проси и ти в метрото а не пред правителството. Циганинът поне проси по левче от минувач. Вие искате да ви дадат хиляди наведнъж. Ебати просяците!

2011.11.20 | 16:00

7
То не бяха картофи , то не бяха агнета , сега пак иновации и нови технологии . Тиквата май ги плещи каквото е сънувал . Замисля ли се тоя човек какви простотии несвързани ръси постоянно . Какви иновации ,какви технологии бе тикво .На гол тумбак чефте пищови !
plamenp59

2011.11.20 | 16:00

9
Скъпи ми сънароднико.Той ако можеше да мисли малко повече щеше да мълчи.Лошото е че се е взел много на сериозно и си вярва.Но ще кажа.Заслужаваме си съдбата.Чакаме месия ,ето ни го.Искаме силна ръка,ето ни я. Искаме да живеем нормално, е то не може все да искаме.На каквото си постелеш на това ще легнеш.
anonimen

2011.11.20 | 16:00

8
Boiko stiga skybaxte toq prose6 ve4e narod, namalete teq depytqti na po1 ot oblast,sakratete ob6tinski i drjavna administraci.Podgonete firmite ili tesa va6i inqma kak,is4istete dvoinite s4etovodstva vtex...4 4asovoto osigorqvane imnogo drygi mesta ima.Ostavete naroda na mira,taka 6tego sabydite toi ibestova po4va dase osaznava.Mandat 2 dryg pat 6tevidi6....
ДО КОГА

2011.11.20 | 15:59

6
Закъсала държава! Продънена хазна! И кой ли оправи таз глупава страна, Щом всеки смахнат правник – ерзац специалист Минава за държавник, дори за финансист? Разпъната държава – ограбена страна, С закони, ред и право – без никаква цена. И куц, и сляп, и блъснат – известно е това – се учи тук да бръсне народната глава. В Дермен дере завършил с успех университет, във София се връща велик капацитет, и само тъй, от скромност, не става президент, а само прост министър в критичния момент. Един учил финанси при някой дърт лихвар, Не се родил със шанс и изскача секретар, А друг видял на кино Париж и Берлин И ето го – заминал дипломат във Рим Закъсала държава, затънал параход и никой грош не дава за своя „мил” народ- министрите в чужбина, избраниците спят, а вълчите дружини спокойно си крадат! Но в тези дни размирни един достоен мъж – държавният ни бирник – се шляе в шир и длъж и толкова обича народа обеднял, че щедро му съблича и сетния парцал!.. Тома Измирлиев- писанов в периода 1920-25г
ДО КОГА

2011.11.20 | 15:59

5
Наистина се прекали с този психо натиск върху народа. Разбрахме, че в момента се прави вземане на властта безкръвно, но защо трябва да се страда толкова много. Знаесе как се фалшифираха изборите. Власт не се дава или печели честно и лесно. Вземете парите от банките. Направете закон Робин Худ. Народа ще Ви се отблагодари. Такъв е имало във всички добре развити страни в света.

2011.11.20 | 15:58

4
Наистина ви видяхме какво искате да направите - да унищожите и малкото останала надежда, че българите някога ще могат да живеят, без да се чудят какво ще ядат две седмици след получаване на заплатата (и дали въобще ще получат заплата). Повярвайте ми, МНОГО добре се справяте. Специални благодарности към Дянков, Цветанов и най-вече - към вас, о, велики Вожде! Вие надминахте Луканов по организация на мафията, Виденов по некадърност и Костов по кражби!
Тъй значи

2011.11.20 | 15:58

3
Аз имам два чифта мъде. Някой да му тряят един чифт? Кънчо Путкадеров от Дългопол

2011.11.20 | 15:58

2
Ново 5 ! Тиквата ще ни разфасова на резервни части !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини