Парламентът гледа първия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" 2

  • 17 февруари 2016 06:12

  • 1361
  • 4
Парламентът гледа първия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" 2
© Novini.bg

Депутатите ще разискват по вота на недоверие към правителството заради сектор "здравеопазване", според проектопрограмата на Народното събрание за седмицата. В нея е и второто четене на промени в Закона за висшето образование.

Първият вот на недоверие към кабинета "Борисов" 2 - за провал на политиката за здравеопазване, бе внесен на 11 февруари от БСП и ДПС.

За внасянето на вота са се подписали общо 69 депутати - от "БСП лява България", ДПС и двама независими - Георги Кадиев и Велизар Енчев.

Вчера здравният министър Петър Москов се срещна с депутатите от ГЕРБ, на които представи идеите за електронна идентификация и вземането на пръстов отпечатък. Както и с групите на Реформаторския блок и Патриотичния фронт, които се очаква, че ще застанат на страната на кабинета.

Според Правилника за работа на Народното събрание по време на разискванията не могат да бъдат правени промени и допълнения в текста на проекта за решение.

За да бъде успешен този вот "за“ трябва да гласуват 121 народни представители.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1361 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
han

2016.02.19 | 19:44

4
Пълна пародия
Внимание внедряват нови ограбващи модули

2016.02.19 | 19:44

3
МНого да се внимава..НАгли престъпници внушили ударното внедряване на тн"електронно правителство"вече са отработили безнаказано ограбване на милиони българи чрез тнАгенция по геодезия и... Ограбените след 2008 година от наглите престъпници и досега нямат спечелено дело.Престъпниците ползват софтуер следящ и малтретиращ само 15 000 000 цели едновременно.. Жалващите се атакуват веднага след регистриране на жалба..Следят с е вещи лица,полицаи прокурори и съдии.. Престъпниците от кадастъра ви се подиграват ехидно при всеки опит да докажете, че вашия двор или къща с е намират точно там където са, а не на десетки метри от мястото както е по "Одобрената кадастрална карта".заграбените парцели се продават на подставени лица без пари

2016.02.19 | 19:43

2
Да, вече всеки ще е потенциален престъпник. С отпечатък от палец ще си купуваме благоволението и унижението на другаря Москов! Честито българи!
гошо

2016.02.17 | 07:51

1
Като го гледа, дана го види!

Добави коментар

Водещи новини