Митов: На този етап няма как да отпадне механизмът за наблюдение нито за България, нито за Румъния

  • 16 февруари 2016 19:18

  • 1022
  • 1
Митов: На този етап няма как да отпадне механизмът за наблюдение нито за България, нито за Румъния
© Булфото (архив)

На този етап няма как да отпадне механизмът за наблюдение върху правосъдие и вътрешен ред нито за България, нито за Румъния. Това коментира пред журналисти в парламента министърът на външните работи Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Вчера председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето изрази готовност да прекрати механизма за наблюдение за Румъния преди този за България. Попитан дали приема евентуално разделение на България и Румъния като критика към нашата страна, външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, коментира, че разделението съществува още от самото начало, механизмът и целите за България са едни, за Румъния са други. Няма пълно изпълнение на целите нито в българския, нито в румънския доклад, така че този механизъм няма да приключи скоро, посочи той. Не можем да говорим и за разделение, от 2006 г. насам това са два различни документа, по които се работи, добави министърът.

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, посочи, че ЕК се надява по време на мандата на тази комисия механизмът за наблюдение върху правосъдието и вътрешния ред да отпадне и отбеляза, че именно в този дух е било и вчерашното изказване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1022 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Смешник

2016.02.17 | 07:38

1
Този некъдърник кой го издигна ?

Добави коментар

Водещи новини