България поставя пред EС въпроса за блокадата на границата ни

  • 16 февруари 2016 07:20

  • 1635
  • 3
България поставя пред EС въпроса за блокадата на границата ни
©

България ще постави днес въпроса с блокадата на границата с Гърция пред Съвета на ЕС. В заседанието участва вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Европейската комисия изрази загриженост от обстановката по българо-гръцката граница миналата седмица и изпрати писмо на властите в Атина.

Атина трябва да отговори какви мерки ще предприеме, за да се осигури свободното движение на стоки в ЕС.

Съветът на ЕС ще обсъди и темите от предстоящото заседание на държавните и правителствените ръководители. Основната сред тях е предстоящия референдум във Великобритания и миграционната криза.

Последвайте канала на

Калина Христова
1635 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
XXL

2016.02.17 | 11:46

2
26 ГОДИНИ ЗАПАДА ГЛЕДАШЕ ДОВОЛНО КАК НИ РАЗКАТАВАТЕ ФАМИЛИЯТА.СЕГА ЩЕ СИ МРЪДНЕ ЛИ ПРЪСТА !!!!

2016.02.17 | 23:59

3
Даже и да си мръдне пръста, вече мина толкова време, толкова загуби и нерви. За какво са тези служители в управлението на ЕС, нали трябва да наблюдават и да реагират на всяка ситуация даже и без да им поставят специално въпроса. В 21ви век се очаква нещата да се развиват много по бързо, да не сме в средновековието...
Citadel

2016.02.17 | 11:46

1
Браузвам новини и хоп - някаква снимка на лице, от което за малко да си оповръщам бюрото. В стаята нахлу неприятната миризма на наглост, безочливост и нейде в далечината се чуваше болшевишки химн.

Добави коментар

Водещи новини