Попова: Хр. Иванов не познаваше съдебната система, Захариева също не я познава и трябва да си вземе

  • 10 февруари 2016 08:17

  • 1310
  • 2
Попова: Хр. Иванов не познаваше съдебната система, Захариева също не я познава и трябва да си вземе
©

Христо Иванов беше министър с много амбиция. Искаше да постигне много за кратко време. Да си министър на правосъдието е много сложно, защото трябва да правиш връзки с всички власти. Той не познаваше съдебната система. Видяхме как не се предлагат промени в Конституцията. Видяхме как пропадна един проект. Екатерина Захариева също не познава съдебната система и трябва да си вземе бележка.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на в края на 4-годишния си мандат.

В отговор на доклада на ЕК, който твърдеше, че сме под влиянието на главния прокурор, Попова заяви: „Прокурорска република не сме и няма как да бъдем“.

„Трябва да направим един анализ какво направихме ние с нашите служби за сигурност в този 25-годишен преход. Тези служби и МВР понесоха всичките неблагоприятни набези. Напускат, идват хора – политизирани, започват реформи. Хората имат право да са недоволни“, призна Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Посоката е една и това е, което ни очертава Конституцията, на мнение е тя.

На въпрос защо президентът Росен Плевнелиев я поставя като виждания по-скоро до президента Георги Първанов, отколкото до себе си, Попова изтъкна: „Няма лошо, че името ми беше сложени до това на Първанов, той управлява много време. С Плевнелиев вървим в една посока, но говорим по различен начин“.

Във връзка с твърденията на журналистката Валерия Велева и на политолога Антон Тодоров, че националната ни сигурност е застрашена, Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на каза: „Турция е наш съсед. Със съседите ние трябва да работим. Но трябва много да се внимава ид а се познават стратегическите интереси на съседните ни страни. Не е правилен подходът да
интересите са вечни, приятели няма“.

„Не трябва да говорим за евроатлантическите ценности абстрактно“, коментира още вицепрезидентът.

Относно новия политически проект, който заформиха Лютви Местан и сподвижници – ДОСТ, тя отбеляза: „Абревиатурата не би трябвало да ни смущава“.

Последвайте канала на

1310 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.11 | 00:16

2
Права си другарко,пардон -Госпожо Попова!Както никога си права!Вярно е,че никой не познава съдебната система.Тя е като едно фекало кълбо от,една помия от шуреи, баджанаци, синове,дъщери,внуци и правнуци,любовници, батковци,каки и свраки....Не се знае кой на кого слугува!

2016.02.10 | 11:04

1
Дърта червена проститутка на Агент Гоце!

Добави коментар

Водещи новини