Цветанов: ГЕРБ е важен партньор на Националния демократически институт на САЩ

  • 04 февруари 2016 09:30

  • 1129
  • 3
Цветанов: ГЕРБ е важен партньор на Националния демократически институт на САЩ
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с ръководни представители на Националния демократически институт на САЩ през втория ден от посещението си във Вашингтон. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Цветанов разговаря с директора на Програмата за взаимодействие с политическите партии Иван Дохърти и с регионалния директор за Централна и Източна Европа Робърт Бенджамин. По време на срещата беше обсъдена ситуацията в Близкия Изток и Северна Африка и произтичащите от това предизвикателствата пред Европа и САЩ – мигрантските потоци Север - Юг, терористичната активност, нарастването на екстремистките и ксенофобските настроения сред определени групи в Европа. Двете страни се обединиха около извода, че популизмът, национализмът и антисистемните партии не могат да бъдат алтернатива на традиционните демократични ценности, утвърждавани с векове в обществата на Европа и САЩ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа беше запознат от представителите на Националния демократически институт на САЩ с конкретни планове за развитие на дейността им в Европа и в частност в България. ПП ГЕРБ беше посочена като важен партньор в България, на който Националният демократически институт разчита за развиване на съвместна бъдеща дейност.

Утре заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в Молитвената закуска с американския президент Барак Обама. Заедно с него участие в събитието ще вземат също министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев.

Последвайте канала на

Калина Христова
1129 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
оня с коня

2016.02.04 | 23:13

3
Предатели !!!

2016.02.04 | 16:40

2
плешивият лизач от гепи-герб пак е духал на псевдо демократите.
И каква дейност имат САЩ

2016.02.04 | 14:24

1
в България? А ПП ГЕРБ те какво точно имат с САЩ ? В тая цялата завера се питам имали място и право на живот българския народ?

Добави коментар

Водещи новини