Всяка минута се следи ситуацията по границата ни с Гърция, успокоява Румяна Бъчварова

  • 03 февруари 2016 12:18

  • 1266
  • 2
Всяка минута се следи ситуацията по границата ни с Гърция, успокоява Румяна Бъчварова
© Bulphoto

В ДПС притеснени за усложнената обстановка заради блокадата на българо-гръцката граница.

Алиосман Имамов попита вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. какво прави държавата в тази обстановка. От своя страна вътрешният министър съобщи, че каквото може страната ни прави. „Буквално всяка минута следим ситуацията“, обясни тя. По думите й, лошото е, че дори гръцката страна не може да се справи с проблема, създаден от гръцките фермери, защото те нямат дори синдикат.

Бъчварова увери Имамов, че се пренасочват българските превозвачи към отворените пунктове по границата ни с Гърция, а той я попита за какво пренасочване говори, при условие, че всички ГКПП са затворени.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1266 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
111

2016.02.03 | 14:25

2
колко минути са 33 часа през които трябваше да се чака на гръцка територия там е най зле няма храна там се следи всеки всяка дума на българското правителство затова да говорят само истината защо във вътрешността на Гърция полицията не дава да се блокират пътищата веднага се намира обходен и няма задръстване само на българската граница 20 гръцки фермери празнуват Дионисиевите празници до кога нашите ще ги търпят да съсипват икономиката ни те като си изнесът портокалите почват да пречат затова да им блокираме по великден когато внасят животни
kur za boiko analev

2016.02.03 | 13:22

1
eiiiiiiiiiii tikviiiiiiii dolni ,ne lujete horata pederasiiiiiiiiii

Добави коментар

Водещи новини