Плевнелиев с официални посещения в Бразилия и Аржентина

  • 29 януари 2016 17:06

  • 1312
  • 10
Плевнелиев с официални посещения в Бразилия и Аржентина
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще направи от 1 до 5 февруари последователно официални посещения в Бразилия и в Аржентина, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Възможностите за задълбочаване на търговско-икономическото и инвестиционното сътрудничество, отношенията ЕС-Латинска Америка и въпроси от международния дневен ред ще обсъди българският държавен глава с политическите ръководства и с представители на бизнес средите в Бразилия и Аржентина.

От 1 до 3 февруари Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще бъде на посещение в Бразилия. В столицата - гр. Бразилия, държавният глава ще има разговори с президента на страната Дилма Русеф. В присъствието на двамата президенти ще бъдат подписани Спогодба между Република България и Федеративна република Бразилия за социална сигурност и Меморандум за разбирателство между Министерството на образованието и науката на Република България и Националния съвет за научно и технологично развитие на Федеративна република Бразилия.

В рамките на посещението на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се състоят два бизнес форума. В Бразилия и Сао Пауло президентът ще се срещне и с представители на българската общност в двата града.

От 3 до 5 февруари държавният глава ще бъде на посещение в Аржентина. На 4 февруари президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще разговаря с президента на Аржентина Маурисио Макри. Предвижда се в присъствието на двамата президенти да бъде подписан Меморандум за разбирателство между Министерството на отбраната на Република България и Министерството на отбраната на Република Аржентина за сътрудничество в областта на отбраната.

В Буенос Айрес държавният глава ще открие съвместен българско-аржентински бизнес форум в Търговската камара на Аржентина.
Планирани са разговори с председателя на Камарата на депутатите Емилио Монсо и с представители на местната власт. Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне и с българската общност в Буенос Айрес.

По време на посещението си в Латинска Америка държавният глава ще бъде придружаван от 20-членна бизнес делегация, организирана от Българската търговско-промишлена палата. В делегацията, водена от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, са включени министърът на икономиката Божидар Лукарски, заместник-министри и парламентаристи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1312 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2016.02.02 | 05:39

7
Кво шъ прай там?.

2016.02.02 | 05:40

10
шъ бере домати с колците

2016.02.02 | 05:40

9
ще ни излага
гого

2016.02.02 | 05:39

8
Отдавна се питам - за какво ни е президент и огромен брой депутати ---- единствено да си въртят далавери и да се разхождат из света на наш гръб.

2016.02.02 | 05:38

6
с повече късмет ще го ухапе комар (заразен с новия вирус) и ще остане по карантина дълго ама много дълго време

2016.02.02 | 05:38

5
слаб и вреден за България
Срам и позор !

2016.02.02 | 05:38

4
Само по тия географски ширини не знаеха за палячото,сега ще се "прочуем" и там с простотията си !
До Важно

2016.01.29 | 19:29

3
Важно да го фукам между филийките на майка ти докато не я препълня като шаран и от бяло да умре.
ВАЖНО!

2016.01.29 | 17:38

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
ВАЖНО!

2016.01.29 | 17:38

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини