Миков към Москов: Както в образованието и вие ще се оправдавате с експертите

  • 29 януари 2016 13:31

  • 1587
  • 2
Миков към Москов: Както в образованието и вие ще се оправдавате с експертите
©

Всяка една от отпадналите клинични пътеки са отпаднали по настояване на националите консултанти и на различните специалисти. Съобразили сме с тяхното мнение. Това заяви здравният министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от парламентарната трибуна в отговор на въпрос, зададен му от народните представители, относно осигуряването на своевременно лечение на българските граждани.

Той обясни, че определени клинични пътеки са изведени в клинични процедури, като тези, които изискват еднодневни манупулации, например. До сега за тази цел трябваше да се лежи минимум три дни в болница. Всяко едно от тези неща е направено в полза на пациентите. Да не трябва да лежиш в болница за нещо, което ти се извършва за половин час е добро, заяви Москов.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП от своя страна заяви: Това мотолевене в терминологии е някаква гузност по отношение на изваждането на определени заболявания, за които хората са платили здравни осигуровки. Както в образованието и вие ще се оправдавате с експертите. Щом гражданина си е платим здравното осигуряване не бива втори път да го караме да плаща, категорично заяви Миков.

По думите му лекарите са тези, които ще трябва да влязат в пряк сблъсък с пациентите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1587 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
кукулкан

2016.02.10 | 10:54

2
Миков заминавай при Станишев Имаме си достатъчно анти българи.

2016.02.08 | 16:55

1
миков е пълен идиот

Добави коментар

Водещи новини