Каракачанов възмутен: Нашите деца знаят повече за Хитлер, отколкото за Левски

  • 29 януари 2016 08:55

  • 2243
  • 4
Каракачанов възмутен: Нашите деца знаят повече за Хитлер, отколкото за Левски
© Булфото

„Не трябва да крием, че 500 – те години, когато сме били под турско робство, са били най – черните години в българската история“, заяви в интервю за „Здравей, България“ по Нова телевизия Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, лидер на ВМРО.

Според него не може и не трябва да променяме историята си, за да бъдем в добри отношения със съседните си страни.

Каракачанов изрази възмущението си и от това, че нашите деца ще учат в училище за Робинзон Крузо и „някаква си овца“. „Робинзон Крузо няма да убие българщината“, каза още войводата, но все пак изрази недоволството си, че младежите знаят повече за Хитлер, отколкото за Левски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2243 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.02.02 | 08:25

4
Че то на Европа и е нужен такъв като ФЮРЕРА.Нищо лошо не виждам децата да го учат.По хубаво ли е да знаят личната биография на фики азис и вякви такива етноси?
ona so marko

2016.02.02 | 08:25

3
Каракачанов......никога не споменавай А. хитлер...ще говориш с уважение и респект.... ще го наричаш Велик Водач....по негово време БЪЛГАРИЯ беше на ТРИ МОРЕТА.. маи си забравил историята,,

2016.02.02 | 08:25

2
Каракачанов, твърдиш че не може да се плащат заплати по 3000 евро, защото не работим колкото германците...ама докато си чешете езика с водещата по ТВ, да не би да се изпотихте от работа...що не кажете за кви пари става дума в ТВ а? И въобще работа вие виждали ли сте...а подигравка за 350лв, а лицемери такива? Скоро циганията която идва със страшна скорост, ще те накара да говориш друго...а Левски има да го търсиш със свещ! Не си ти човека дето ще съди Хитлер! Затова си има история, само че нас няма да ни има в нея, заради Вас!

2016.02.01 | 10:16

1
ПРИНЦИПНО Е МНОГО ПРАВ

Добави коментар

Водещи новини