Бъчварова похвали ГДБОП

  • 15 януари 2016 11:53

  • 1437
  • 1
Бъчварова похвали ГДБОП
©

По време на парламентарния контрол депутатът от АБВ Светослав Белемезов зададе въпрос на министъра на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. относно ефективността и компетентността на териториалните сектори "Борба с организираната престъпност" (ТСБОП) при Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП).

Колко на брой са създадените ТСБОП и колко са разкритите от тях престъпления и образуваните досъдебни производства, попита Белемезов.

Бъчварова уточни, че ТСБОП са 18 на брой и имат компетентност на територията на цялата страна. Вътрешният министър заяви, че регионалните структури на ГДБОП противодействат на местни и транснационални структури на организираната престъпност. Водените досъдебни производства от ТСБОП за периода 1 март - 1 декември 2015 г. са 67, от тях новообразуваните са 19, а изпратените в специализираната прокуратура - 24. Проведените операции от ГДБОП са 115. ТСБОП са провели 27 самостоятелни операции и 33 по материали на ГДБОП, съобщи още Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Бих могла да дам висока оценка на дейността на ГДБОП, тъй като службата работи на практика от втората половина на годината и с два пъти по-малък щат, каза още министърът на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1437 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tyno

2016.02.13 | 07:49

1
които жени много лъжат рано им поникват бради и мустаци

Добави коментар

Водещи новини