Каракачанов: България и Европа са заплашени от друга цивилизация (видео)

  • 15 януари 2016 11:13

  • 1951
  • 4
Каракачанов: България и Европа са заплашени от друга цивилизация (видео)
© Булфото/Архив

Живеем във време на глобален сблъсък между цивилизациите. Тези нагли бежанци показаха, че не признават ценностната система на европейските страни. По-голямата част от хората, които наводниха Европа нямат желание да се интегрират, каза депутатът от ПФ Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в парламента.

Либералният модел се срути, няма либерален отговор на изнасилванията, няма отговор на това, че някой посяга на нашите жени, каза депутатът. Отговорът трябва да бъде много конкретен. Европейската ценностна система е изградена на изконните християнски ценности. България е до опасността да бъде дестабилизирана. Време е за единство на нацията, категоричен е Каракачанов.

Време е да спрем боричканията между политиците и партиите. На България е нужна сила да принуди хората от гетата да станат нормални граждани. Нужно е всеки потребител да заплаща сметките си и да не се повишава цената на тока, категоричен е Каракачанов. Време е за ревизия на исляма у нас, не бива хора, които са учили радикален ислям да преподават тук. Чужди граждани не трябва да проповядват ислям в България, смята депутатът.

Не може повече да сме сред най-бързо изчезващата нация в света. Време е образованите хора да престанат да бъдат дискриминирани, а необразованите да раждат, категоричен е националистът. Нужни са мерки за справянето с битовата престъпност.

Интересите на България трябва да бъдат над всичко, ако не стане това ще бъдем запомнени като падение в историята на страната, завърши Каракачанов.

Последвайте канала на

1951 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ром

2016.01.27 | 11:39

3
абе шишко тапунгер и олигофрен необразованите защо да нямат право да раждат
007

2016.01.27 | 11:40

4
Защото не знаят кога да спрат. И хората не искат да ви хранят циганчетата. Анадъмо?
G.G.

2016.01.27 | 11:39

2
Защото вие сте цигани.Долно племе с нисък интелект и животински инстикти.Вашите гени са на крадци измамници и паразити.От цялата циганска общност 99% е неработеща и смучете от социалната система на държавата във вид на социални помощи и детски.Вие не сте нормално хора да имате по едно или две деца за да им създадете условия да се култивират и израснат като нормални хора.За вас раждането на деца е бизнес....е трябва ли да пиша още...

2016.01.22 | 09:33

1
ПРАВ Е!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини