Вежди Рашидов посети изложбата си изненада (снимка)

  • 28 декември 2015 14:45

  • 3989
  • 2
Вежди Рашидов посети изложбата си изненада (снимка)
© Министерство на културата

Изложбата-изненада "Поздрав за Вежди", организирана от именити български художници за рождения ден на Рашидов, ще гостува в столичната Галерия "Средец" на бул. "Ал. Стамболийски" № 17 до 15 януари 2016 г.

Необичайната експозиция, включваща живопис и скулптура, беше открита на 14 декември 2015 г. и е отворена безплатно за всички ценители на изкуството.

След като се прибра в София в навечерието на Коледните празници, министър Рашидов не пропусна да посети тази нестандартна изложба, в която със свои творби се включиха едни от най-големите български творци и остана силно впечатлен от работите им.

„Щастлив съм, че толкова прочути и талантливи автори направиха красив жест за мен, тяхната подкрепа ми дава страшно много сили и вяра. Пожелавам на всички тях да са живи и здрави, да имат и една още по-добра и успешна творческа година. Иска ми се да пожелая и на всички хора на изкуството същото – от здравето наистина по-важно няма!”, сподели министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, след като разгледа нестандартната експозиция живопис и скулптура в Галерия "Средец".

Последвайте канала на

3989 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.03 | 08:54

2
i toq go naxakva v gu3a na boiko fes

2016.01.04 | 15:58

1
Толкова си глупав, че не можеш даже да го осъзнаеш.

Добави коментар

Водещи новини