Боян Расате: България е полицейска държава, която обслужва политическия елит

  • 16 декември 2015 08:22

  • 2033
  • 1
Боян Расате: България е полицейска държава, която обслужва политическия елит
© Булфото/Архив

Истината е някъде посредата. Вчера бяхме спрени при опит да влезем в нашия офис и бях арестуван. Обвиниха ме, че не съм изпълнил полицейско разпореждане, а такова нямаше. Там беше един превъзбуден полицейски началник, каза националистът Боян Расате в ефира на ТВ7.

Причина в България да бъдеш арестуване не е необходима в България. Превантивният арест е нещо непонятно. Арестуваха ме, защото нямах книжка, а управлявах автомобил. Това беше постфактум установено и го извадиха на преден план. Аз просто бях забравил своите документи, не оспорвам това, категоричен е Расате.

Полицията в желанието си да няма конфликт при посещението на турския премиер Давутоглу се престараха. Съветват ме да си търся правата по съдебен път, но никой не може да получи справедливост по този начин в България. Не мога да се оплача от отношението на полицията след ареста, притесняващото е, че има ежедневно хора, които са задържани без причина от полицейската ни държава, която обслужва политическия елит, срещу това ще се борим, каза националистът.

Последвайте канала на

2033 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
123

2015.12.16 | 11:17

1
Zaradi tazi darjava otdavna ne jiveem sas semeistvoto mi na teritoriqta na koqto sam se rodil!

Добави коментар

Водещи новини