Проф. Танев: Ако от Блока поискат да се оттегля, ще ходя да говоря с Борисов

  • 11 декември 2015 13:09

  • 1602
  • 4
Проф. Танев: Ако от Блока поискат да се оттегля, ще ходя да говоря с Борисов
© Булфото

Когато видя, че Реформаторският блок /РБ/ като РБ /пет партии плюс Гражданския съвет/ поискат такова нещо от мен, ще отида да говоря с г-н Борисов по този въпрос. Така отговори министърът на образованието Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент пред медиите в парламента на въпрос какво ще направи, ако Блокът, който го е издигнал на поста, реши да оттегли всички свои министри.

По думите му, обаче до момента никой от РБ не му е казвал нищо директно. Върша си работата, екипът и министерството стоят чудесно, заяви Танев, предаде БТА.

Той отрече да е прекъснал връзките си с РБ, тъй като бил част от него като член на Гражданския съвет, но до момента не е и говорил с Реформаторите.

За пореден път Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент повтори, че само премиерът може да поиска оставката на министрите, тъй като той ги е назначил.
За подалия оставка Христо Иванов министърът коментира, че няма представа от неговите действия през последните дни. Знам, че той се бори за тази реформа от началото на мандата, може би трябваше да се направят малко повече турове, за да се постигне критичен минимум от съгласие, смята Танев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1602 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.11 | 20:15

4
Ще си подаде оставката, когато Ломоносов и Фредерик Жолио-Кюри му напишат заявлението!

2015.12.11 | 20:15

3
освн за постове и пари тези хора за нищо др. не мислят и затова беше цялата работа през миналата година.
АНТИКОМУНИСТ И АНТИЕВРЕИН

2015.12.11 | 19:36

2
ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА БЕ ИЗМЕКЯР.МАЙКА ТИ ДА ИБА И ПОДЛОГАТА ЕВРЕЙСКА
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2015.12.11 | 19:36

1
TOQ PEDERAST I UBIEC SHTO NE E V ZATVORA ????

Добави коментар

Водещи новини