Кадиев: Ще приветствам вътрешния министър, който съкрати с 30% състава на МВР

  • 02 декември 2015 18:58

  • 2518
  • 4
Кадиев: Ще приветствам вътрешния министър, който съкрати с 30% състава на МВР
©

Бюджет 2016 по своя характер е рекорден, тъй като залага 2% ръст, заложеният дефицит е и най-нисък. Като си представим катастрофата, която правителството завари, когато дойде на власт и на фона и на бежанската криза в Европа. Бюджетът е добър и постижим. Това каза Гроздан Караджов от Реформаторския блок в предаването "Още от деня" по БНТ.

На противоположно мнение беше бившият депутат от БСП и настоящ независим депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Според него бюджетът има много капани. "Бюджет 2016 не е рекорден. Имаше редица години, когато имаше бюджетен излишък. При нас е имало бюджети, в които изкуствено сме залагали дефицит, за да не е прекалено голямо преизпълнението на приходите", припомни Кадиев.

Караджов добави, че сега се очаква малко по-висока събираемост от миналата година.

"Не виждам никакви реформи. Аз бих приветствал този вътрешен министър, който съкрати с 30% състава на МВР и вдигне заплатите на останалите", каза Кадиев.

Караджов заяви, че голяма част от персонала вече е бил освободен, освен това този ход нямало да осигури кой знае какъв капитал. По думите му е по-важно да бъдат обучени военните ни на нова техника. "Оценката за българската полиция е, че съставът е прекалено голям, в същото време оценката на гражданите за ефективността им е твърде ниска. Съкращение и реформиране на структурите на МВР трябва да има и то се изисква от хората, за да се подобри сигурността им. Този въпрос трябва да реши на Тристранен съвет. Хората в полицията много добре знаят кой върши работата и кой се вози на лодката".

"Според мен лява партия няма място в дясно управление", обяви Кадиев. Това се отнася за всички леви партии, допълни той. "Не бих подкрепил бюджет на ГЕРБ, нито актуализация. Опозицията имаше добри предложения, въпреки това нито едно от тях не беше прието", увери Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2518 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.09 | 09:17

4
TOZI KARADJOV MI PRILITCHA NA KVARTALEN MESAR
x

2015.12.05 | 22:36

3
абе я първо да съкратим някои и друг депутат а?
ivan ivanov

2015.12.05 | 15:50

2
Нали штеше да си ходи !!! Кандидат кмета на балотаж ! Или бързо забрави какво каза като един истенски кумонист !
ГОНЗО ВИЕЛИЦАТА

2015.12.05 | 15:50

1
Никой не обича предателите,боклук червен или син ти си оставаш предател.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини