ДПС: Най-голямата залаха за исляма е ислямизма (видео)

  • 18 ноември 2015 09:34

  • 2059
  • 4
ДПС: Най-голямата залаха за исляма е ислямизма (видео)
©

Приемаме терористичните атаки като посегателство срещу демокрацията. ДПС има принципна позиция срещу всички действия на ксенофобия и нетолерантност. Всички ние трябва да уважаваме живота, тези варварски действия трябва да бъдат спрени с всички усилия на световните демократични държави, каза депутатът Тунджер Кърджалиев от ДПС в представената декларация от него в парламента.

Ние дълбоко скърбим за жертвите по целия свят. Страданието и солидарността ни обединява в защита на демокрацията. Човешка трагедия не бива да се посреща с куршуми, защото те засилват тази трагедия. Най-голямата заплаха за исляма е ислямизма, необходимо е да се прави разлика между тези, които се молят и стрелят, допълни Кърджалиев.

Необходими са отпор и превенция на тероризма, завършиха от ДПС.

Последвайте канала на

2059 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.11.22 | 23:41

4
Точно ДПС с безумните желания за задължително изучаване на турски език, предизборни кампании и радио програми на турски плюс натиска да се строят джамии трябва да си мълчат в подобни моменти.

2015.11.22 | 23:41

3
nemali da doidat frenskite jandarmimda ostrelkat tija svinskigjaurisalafiti
Исляма е опасна

2015.11.22 | 23:41

2
За Православна България,която не се нуждае от малцинства от чужда култура и езици.Неспазването на Български закони,език,традиции,култура и писменост,трябва да му се отнеме Българското гражданство и изселване от Българската територия.
Който говори

2015.11.22 | 23:40

1
На ислямски езици на обществени места,га територията на Република България,ще се растрелват.По-късно ще се взривяват незаконните джамиите в нашата Родина България.

Добави коментар

Водещи новини