Цецка Цачева: Европа има нужда от обща политика по отношение на тероризма и бежанската криза

  • 16 ноември 2015 13:50

  • 1403
  • 1
Цецка Цачева: Европа има нужда от обща политика по отношение на тероризма и бежанската криза
© Булфото

Европа има нужда от обща политика по проблема за тероризма, както и обща политика по отношение на бежанската криза. За мен тези два проблема са свързани. Това каза председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 пред журналисти в Сливен по повод терористичния акт в Париж, станал в петък през нощта.

Цачева добави, че не са достатъчни усилията само на отделни държави- членки на ЕС. "Ние трябва да работим в посока единството и то единство в действието, защото времето на разговорите, на консултациите, на изслушването, на събирането на информация, на обработката, на анализите според мен вече е отминало. Европа има нужда от действия", заяви председателят на парламента.

По думите й действията на Българската държава след терористичния акт са били своевременни. Засилено е полицейското присъствие, извършват се операции съвместно с ДАНС и МВР, задържат си лица без документи. Председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 днес бе в Сливен за среща с учениците от клубовете "Млад възрожденец" от областта, организирана от Общобългарския комитет "Васил Левски".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1403 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.17 | 11:03

1
Не го казвай на сливналий мършо! Кажи го на господарите си от ес!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини