Фандъкова: Важно е хората да усещат присъствието на полицията

  • 15 ноември 2015 18:43

  • 1961
  • 6
Фандъкова: Важно е хората да усещат присъствието на полицията
© Булфото

Важно е да имаме по-голяма сигурност, затова още в събота правителството взе решението за увеличение на полицейското присъствие и сигурността. Това заяви по канал 3 кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, която изрази своите съболезнования на всички французи за кървавите атентати от нощта на 13 ноември.

По думите и не трябва да се слага знак за равенство между всички бежанци и подчерта, че повечето от тях, който влизат на наша територия бягат от войната и търсят спокойствие. Тя подчерта обаче, че е изключително важно да има повишено внимание и обясни, че е засилено полицейското присъствие в зоните около Женския пазар и на всички мероприятия и места, където има съсредоточаване на повече хора.

Важно е хората да усещат присъствието на полицията, категоричен е градоначалникът на столицата. От утре започваме проверка на охранителните фирми, които охраняват детските градини, сградите, публичните места, каза още Фандъкова и заяви, че няма данни по време на полицейските протести да е имало засилване на престъпните дейности.

Столична община инвестира в система за видеонаблюдение, защото то работи ефективно, каза още тя. По думите на Фандъкова изборните резултати са знак, че гражданите на София оценят работа ѝ.

Инвестициите се насочиха в базовите улици, но има и редица инвестици и в крайните квартали, ще продължаваме да влагаме в тях. До средата на другата година ще имаме нови 110 автобуса, подчерта още Фандъкова.

По думите ѝ екипът, с който работи ще бъде запазен и няма да има големи рокади. Все пак тя загатна, че може да има някои козметични промени. Докрая на годината започваме седем нови метростанции по третия лъч на метрото, за които има осигурени средства.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1961 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.11.17 | 06:00

6
TOVA SA ZABLUDI KAKVO PRISUSTVIE CHTE SPRE FANATICITE. DANO NE SE SLUTCHVA A I ZA SEGA NE VYARVAM DA SME MICHENA OSVEN NYAKOYA POLITITCHESKA IZDUNKA
Изродка

2015.11.17 | 05:59

5
Усещаме присъствието на полицията, много осезаемо го усещаме на незаконните им протести
циганче от Факултето

2015.11.17 | 05:59

4
Лельо, тати каза, че ще ти оскуби фъндъците, ако дойде полиция и при нас.

2015.11.17 | 05:59

3
Полицията у нас е само някаква формалност никаква работа дреме само дали си запалил фаровете за двайсетачка!
Пурко

2015.11.17 | 05:59

2
Че то полиция не остана.Вие,Боко и шайката ви й е.б.а.х.т.е. мамата
ПАЛЕСТИНА

2015.11.17 | 05:59

1
Ама Данче то полицаи винаги присъстват на улицата ама не вършат никаква работа,защото нямат право да повишат тон на нелегалната паплач БХК веднага ги уволнява така,че ефект от това никакъв.

Добави коментар

Водещи новини