Миков: Трагедията в Париж поставя въпроси, на които цивилизованият свят трябва спешно да отговори

  • 14 ноември 2015 10:27

  • 1796
  • 2
Миков: Трагедията в Париж поставя въпроси, на които цивилизованият свят трябва спешно да отговори
© Булфото

„Случилото се във френската столица тази нощ е поредната трагедия, която не подлежи на рационално обяснение и поставя много въпроси, чиито отговори цивилизованият свят трябва спешно да потърси. Загубата на човешки живот по този начин и безсмисленото унищожаване на човешки съдби днес са абсолютно неприемливи”. Това заяви председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно във Фейсбук по повод терористичните атаки в Париж.

Лидерът на социалистите изрази съболезнования към близките на загиналите в атентатите. Миков посочва, че те поставят на изпитание способността на развитите общества да решават проблемите, свързани със сигурността на техните граждани, да преодоляват противоречия от всякакъв характер и да устройват отношенията си – вътрешни и външни – по отговорен начин.

„Трудно се намират думи за коментар на трагични събития с такъв магнитуд. Още по-трудно ще бъде да се стигне до отговорите, но човечеството е длъжно да ги намери!”, отбелязва председателят на БСП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1796 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Рони

2015.11.14 | 21:49

2
За това е добра нашият "скъп" министър да не се прави на твърде либерален и демократичен и да не пуска бежанците на българска територия...

2015.11.14 | 13:23

1
Точно на теб ли ще отговарят алкохолизирано корумпе!

Добави коментар

Водещи новини