Манолова: Изборният кодекс не е съвършен, но не е виновен за заложниците в "Арена Армеец"

  • 12 ноември 2015 08:19

  • 1331
  • 2
Манолова: Изборният кодекс не е съвършен, но не е виновен за заложниците в "Арена Армеец"
©

Прехвърлянето на вината за хаоса на изминалите местни избори върху Изборния кодекс е несериозно, смята омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

В студиото на сутрешния блок на Нова телевизия тя донесе един набор от документи, които остави за домашно на водещите на "Здравей, България", които сами да преценят дали те са доказателство за грамотност.

Припомняме ви, че  Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Изборният кодекс, който съществува, бяха обвинени за драмата със "заложниците" в зала Арена Армеец всички.

Манолова напомни, че в Изборния кодекс не е записано някой да бъде заключван и е записано да не се поправят протоколи, да не се отварят чували. Всичко, по думите й, е дошло от шефката на ОИК.

Омбудсманът разказа, че в нощта на изборите е била в зала Арена Армеец, полицията се е опитала да я изведе, но тя пак е влязла и е разговаряла с потърпевшите.

"Изборният кодекс не е съвършен, но тази митология, че той е виновен за това, което се случи, дестабилизира държавата", каза Манолова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1331 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1

2015.11.12 | 13:10

2
Поздравления за ГОЛЯМАТА ЗАГУБА на изборите !
Саси

2015.11.12 | 11:49

1
В изборният кодекс не пише, че трябва да се отварят чувалите с бюлетини и съответно да се поправят протоколите...

Добави коментар

Водещи новини