Найден Зеленогорски подкрепи оставането на Мартин Димитров начело на СДС

  • 08 ноември 2011 13:19

  • 765
  • 1
Найден Зеленогорски подкрепи оставането на Мартин Димитров начело на СДС
© Булфото

В министерствата има възможност за съкращения на администрацията, а ГЕРБ имат намерение да правят такива в общините, като по този начин прехвърлят проблема от болната глава на здравата.

Това заяви на пресконфренция бившият кмет на Плевен Найден Зеленогорски.

Това ще създаде огромен проблем на българските общини и може да е се превърне в предпоставка за политическа чистка. Докато съкращават администрацията в общините, я раздуват в министерствата и агенциите, допълни той.

Зеленогорски посочи, че се бори да касира изборите в Плевен, като каза, че очевидно за десния избирател местните избори са били по-важни от президентските. "Имаме почти 7% доверие на местните избори, което е резултат, близък до този на парламентарните избори през 2009 г. Въпросът обаче е десницата да получи не 7%, а 15% подкрепа и това ще бъде целта на нашата работа до 2013 г.", добави той.

Зеленогорски заяви, че дебатът за бъдещето на СДС не трябва да се води чрез медиите, а на срещи в партията и евентуално чрез вътрешнопартийни избори за нов председател. Той подкрепи лидера на партията Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на по повод изказването на Михаил Михайлов от СДС, кояйто заяви, че цялото ръководство трябва да подаде оставка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
765 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
stuci

2017.12.06 | 23:05

1
Абе тоя Червеногорски се има за десен.Заради него и такива като него и Мартин Димитров,"дясната" СДС се сви до малко повече от партийния си апарат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини