Борисов поздрави Давутоглу за изборната победа в Турция

  • 02 ноември 2015 12:04

  • 1536
  • 2
Борисов поздрави Давутоглу за изборната победа в Турция
© Булфото

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати поздравителна телеграма до турския си колега Ахмет Давутоглу за успешното провеждане на парламентарните избори в страната и за успеха на ръководената от него партия.

„Убеден съм, че изразената демократична воля на турския народ ще създаде стабилна основа за консолидиране на напредъка на турската държава във всички области, както и за по-нататъшното разширяване на двустранните ни отношения”, посочва премиерът Борисов.

Ръководителят на българското правителство изразява удовлетворение от личния принос на г-н Давутоглу за засилените контакти между българските и турските държавни институции на всички нива. „Вярвам, че заедно ще продължим да укрепваме връзките между нашите две приятелски страни за благото на нашите народи, мира и благоденствието в региона”, пише в поздравителната си телеграма министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1536 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.03 | 10:22

1
Сигурно и свирка ще му направи скоро на рязаната карабина хахаха
асд

2015.11.03 | 10:22

2
той вече му е правил...

Добави коментар

Водещи новини