Издигнаха националният флаг пред президентската институция по повод Деня на будителите (видео)

  • 01 ноември 2015 13:07

  • 1555
  • 3
Издигнаха националният флаг пред президентската институция по повод Деня на будителите (видео)
©

„Днес почитаме българските книжовници и просветители, българските революционери и всички, които спомогнаха за съхраняването на нашето национално самосъзнание за бъдещите поколения“. Това заяви държавният глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който поздрави българските граждани по повод Деня на народните будители – 1 ноември.

По случай празника за четвърта поредна година пред президентската институция се проведе церемонията по издигането на националния флаг. Президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Росен Плевнелиев прие почетния строй на Националната гвардейска част пред сградата на „Дондуков“ 2, след което Гвардейският представителен духов оркестър изпълни националния химн и беше издигнато знамето на Република България.

На церемонията присъстваха заместник министър-председателят по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, представители на държавни институции, много граждани.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1555 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.01 | 23:46

2
Боклуци,да ви серем на държавицата проста !
..

2015.11.01 | 23:46

3
махай се от тука тогава боклук долен

2015.11.01 | 20:11

1
Долни лицемери ! Президентската институция е антибългарска , антиславянска и предателска ! Човек , който казва публично пред ТВ , че някога е бил ирландска пастирка , не е с всичкия си и няма нищо общо с българския народ ! Голямо нещастие и позор за България !

Добави коментар

Водещи новини