Борисов: Ако Алексей Петров ми подаде някаква информация, ще бъде по-лесно

  • 30 октомври 2015 18:33

  • 5217
  • 9
Борисов: Ако Алексей Петров ми подаде някаква информация, ще бъде по-лесно
© Булфото

Ако Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна ми подаде някаква информация, ако ми каже, ще бъде по-лесно. Ако случайно ме гледа, да знае, малко информация да има, ще ни е от полза, макар че от това, което знам, разследващите са напреднали. Нека експерти да се произнесат. Но ако той нещо ми каже, ще бъде добре за разследването.

Този призив отправи в предаването „Още от деня“ по БНТ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод вчерашния втори атентат срещу бившата барета Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Министър-председателят, разбира се, не подмина темата за местните избори и референдума.

„Аз знам за хора, които са говорили със свои близки и са казали, че няма да си сложат преференция и после ще излязат и ще излъжат“, разкри той.

Вие представяте ли си как БСП ще излязат и ще ни бият? Те няма да си вдигнат резултата, защото това, което ние правим, е много видимо“, категоричен бе премиерът и добави: „Те в блока жените им не биха гласували за тях бе!“.

„Ние винаги сме си били силни на местно равнище. Какво да ме е страх за София. Аз бих ги призовал в неделя да излязат да гласуват за районните кметове“, добави той.

„Това, че местната власт, толкова хора гласуваха за нашите кметове, означава, че сме отговорни. ГЕРБ, за ужас на БСП, си направи кадри. Ей, вчера президентът Първанов ми каза: откъде ги намираш тия хора – Живко Тодоров, Митко Николов?“, подчерта министър-председателят.

В програма „Екология“ имаме 99 процента успеваемост, похвали се Борисов.

Той бе изричен, че на референдума управляващите са били „достатъчно активни“.

Я, да си спомнят какво ни направиха в деня на размисъл с Костинброд, призова той.

„И Мишо Миков да спечели бе, само да са спокойни. Пожелавам им успех. Във Видин, в неговия град, въобще не е избран да гласува. Да си оправят партията, да се сборим на изборите“, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

За ГЕРБ гласуват висшистите, хората с образование, интелигенцията, подчерта премиерът.

„4 хил. тона фекалии се изливаха на месец в морето до вчера. Сега сме го решили този проблем“, подчерта Борисов и допълни: „За мечки, за таралежи, за вълци, за врабчета огради. Всичко сме направили, за да може археолозите и еколозите да са доволни. Истински се надявам и благодаря на Давутоглу (Ахмет Давутоглу, министър-председател на Турция, б.р.), защото когато Струма е чиста, когато Марица е чиста, когато Тунджа е чиста, това е добре и за нашите съседи“.

Премиерът недоумява какво е породило агресията на атакиста Волен Сидеров.
„Волен почерпи за раждането на сина си и после му стана нещо, превърна се в друг човек. Аз истински се надявам да се съвземе. Изведнъж се създаде напрежение. Какво му стана изведнъж на този човек, не знам. Само преди 10 дена той беше в моя кабинет. Беше напълно спокоен“.

Министър-председателят бе помолен да коментира отказа ни да ремонтираме МиГ-овете си в Русия.
„Аз нито съм, пилот, нито имам претенции да разбирам от тези детайли. Аз извиках ген. Радев, викнах министрите. Аз бях длъжен да ги финансирам“.

Едните дават най-скъп газ, другите най-скъп ток. Моят интерес е българите да получават евтин газ, евтин ток, продължи с разсъжденията си премиерът.

Борисов бе попитан защо този следобед е освободил зам.-министъра на енергетиката Антон Павлов.
„Уволних го, защото не съм доволен от работата му. Енергетиката ни е в колапс. Е, днеска цял ден го търся, той бил на Витоша. К'во прави на Витоша в петък? Даже и не го дочаках“, отговори министър-председателят.

Борисов направи и коментар за темата Сирия:
„Аз бях в Сирия 6 месеца преди да почне войната. Тя си беше прекрасна държава. Внесохме им демокрация, та им сравнихме държавата със земята. И днес им помагаме“.
В тази връзка премиерът увери, че: „Нашата граница се пази“

На въпрос кога ГЕРБ ще номинира президентската си кандидатура, Борисов отговори: „Най-малко в момента ме интересуват президентските избори. Имаме си президент, той си върши работата“, но не отрече вариант да има обща кандидатура на ГЕРБ и Реформаторския блок.

Последвайте канала на

5217 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
христо христов

2015.11.18 | 18:46

9
за мен видимо е горивото което зареждам на бензиностанцията,тока който плащам на енергото,парното,хараната която купувам....всичко изброено от мен е не само скъпо но и некачественно....избожда ми очите дори....на всичко отгоре и обира на века...КТБ......16 милиарда кредит...много мегдан за кражби....и още имаш наглоста да се тупаш в гърдите......

2015.11.18 | 18:44

8
Мдааааа вижда се че мутрите се подкрепят нали държавата е превърната в мафиотска структура наричана галено държавен служител!

2015.11.13 | 18:38

7
Американски шпионин!

2015.11.13 | 18:38

6
така е Боѝко ги товари с вилата и ги носи в БГ.ИДИОТ си ти драги щом атака мислиш и другият над теб пишешт.тъпанари
До всички герберастки IDIOTI като ТИКВАТА и Пасти

2015.11.13 | 18:38

5
Слава , да живееш хиляди години , безсмъртен да си бащице , слънчице незалязващо ! Ти си нашия бог , господ , нашия щит , закон и справедлив меч ! Ти не си глупак , лъжец , крадец убиец и предател ! От утре почваме преживе да ти строим мавзолей ! Ураааааа !

2015.11.13 | 18:37

3
ЗАМО ВОЛЕН СИДЕРОВ!!! СМЪРТ ЗА ТИКВАТА !!!

2015.11.13 | 18:37

4
бряяяя да му се не видеше,имало още сидерасти педерасти в БГ.да пази ГОСПОД и да варди от такива чудовища сидерасови.АНАТЕМА
Гошо

2015.11.01 | 18:45

2
300 уя да ти подадат арабите дето ги вкарваш у Родината!!!!!

2015.10.31 | 16:18

1
petrov e kato teb ubiets i kradets,nadyavam se nyakoi slun4ev den nyakoi da vi vidi smetkata

Добави коментар

Водещи новини