Политолог: Президентът е първият, който обърна внимание на провокацията срещу националната сигурност

  • 30 октомври 2015 12:19

  • 2260
  • 3
Политолог: Президентът е първият, който обърна внимание на провокацията срещу националната сигурност
©

В изявлението на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за референдума виждаме по-твърд начин на говорене, аргументиран и оправдан, каза пред БНР политологът доц. Антоний Гълъбов.

Това е първият представител на българската държава, който обръща внимание на тази провокация срещу националната сигурност, на която бяхме свидетели в деня на първия тур на изборите. Самият факт, че до момента никой официално не заяви позиция по този въпрос, е обезпокояващ, коментира той.

Като втори важен акцент в изказването на президента политологът посочи ясно заявената позиция и очакване към Народното събрание.

Третото много важно нещо в тази реч е общото разбиране за това, че ситуацията не е много подходяща за политиканстване или за действията, на които сме свидетели през изминалите месеци, срещу конкретната инициатива на референдума и опитите за предизборни манипулации или опитите за предварително, в аванс, разпределяне на позиции за предстоящите президентски избори, коментира още доц. Антоний Гълъбов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2260 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.01 | 15:16

3
Сладко ли е да лижеш на Пинокио ,дупето ,а доценте ? Внимавай освен фе.ка.лии има и трески !
Олигофрен

2015.11.01 | 15:16

2
Всеки душевноболен в България е политолог !
Росен помака

2015.11.01 | 15:16

1
Я има някой който да харесва Плевню?! Всъщност не, просто е на заплата на Америка за България!

Добави коментар

Водещи новини