Ще бъда онзи трън в петата на статуквото, оставам независим депутат, обяви Кадиев

  • 28 октомври 2015 17:11

  • 1726
  • 4
Ще бъда онзи трън в петата на статуквото, оставам независим депутат, обяви Кадиев
© Булфото

Оставам като независим народен представител в парламента. Това обяви на страницата си във Фейсбук Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, който на местните избори в София бе кандидат за кмет от коалиция "Сердика".

"Ще бъда онзи трън в петата на политическото статукво и "системните" партии като какъвто ме познавате. Това е сигурно", заявява Кадиев.

Той отбелязва, че коалиция "Сердика" ще има трима общински съветници в София и благодари на двете леви партии от коалицията - АБВ и партия "Български социалдемократи" и на техните активисти, които показали амбиция и хъс в кампанията. Убеден съм, че нашите общински съветници ще са ярък коректив на ГЕРБ в Столичния общински съвет, заявява Кадиев.

Той отбелязва, че според официалните резултати на ЦИК за София е получил четвърти резултат - 5.92 процента от гласовете, и благодари на всеки, който е дал вота си за него като личност, не като партийна номенклатура.
"Винаги ще съм отговорен пред вас", допълва депутатът.

Припомняме, в началото на септември, при номинирането си за столичен градоначалник, Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в каза пред журналисти, че ако не стане втори, ще напусне парламента.

Последвайте канала на

1726 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Турция избива невинни жени и деца!

2015.10.28 | 21:02

4
Ти си за разстрел! Предател долен! Турско мекере и подлога!

2015.10.28 | 19:23

3
Престъпната , фашистка ГЕРБ НИКОГА НЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИ ! ВСИЧКО е ФАЛШИФИКАЦИИ и КУПУВАНЕ ! ТИКВАТА е ПРЕСТЪПНИК , незаконно е премиер ! Знаят , че по- друг начин НЕ МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ! В ЗАТВОРА !!!

2015.10.28 | 18:57

2
КАДИЕВ е един сплеснат и мекуйй ! А в България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадец и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА

2015.10.28 | 18:55

1
Изборите - пълна порнография и фалшификация ! Герб - пълна порнография и фашизация ! Надрусани наркомани и наркотрафиканти !

Добави коментар

Водещи новини