Борисов се срещна с шефа на ОЛАФ Джовани Кеслер (снимка)

  • 19 октомври 2015 11:33

  • 1529
  • 2
Борисов се срещна с шефа на ОЛАФ Джовани Кеслер (снимка)
© Министерски съвет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна днес в Министерския съвет с генералния директор на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) Джовани Кеслер.

Сред акцентите в разговора между двамата бяха приоритетите на правителството в областта на противодействието срещу корупцията и борбата с измамите. Обсъдени бяха по-важните резултати от работата на европейската служба, която от началото на тази година у нас е провела общо 10 мисии и проверки на място. Премиерът Борисов и г-н Кеслер се съгласиха, че в общ интерес би било задълбочаването на оперативното сътрудничество между ОЛАФ и българските специализирани структури за защита на финансовите интереси на Европейския съюз. Изразена беше готовност разговорите да продължат на експертно ниво по конкретните параметри на партньорството.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1529 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.10.20 | 20:12

2
Бойко се срещна с шефа на ОЛАФ, и ядоха пилаф.
Мохикана

2015.10.20 | 07:33

1
ЕЛЕКТРА, ако този човек е истински българин, то ти си маймуна! Българите са достойни хора с достойно минало! Това съшество не заслужава да се нарича българин, защото той руши всичко българско като кара българския народ да мизарува!!!

Добави коментар

Водещи новини