Кунева: Твърденията, че станалото край Средец е убийство, са опит за самозастрелване на държавата (в

  • 19 октомври 2015 08:01

  • 3054
  • 0
Кунева: Твърденията, че станалото край Средец е убийство, са опит за самозастрелване на държавата (в
© Булфото (архив)

Има професионална експертиза, която трябва да приключи. Едва тогава ще можем да коментираме. Гранична полиция е българска институция. Българските институции, до доказване на противното, работят професионално. Не разбирам думите на политици, общественици, които твърдят, че това е убийство и непрофесионално отношение. Това е удар срещу държавността и институциите.

Това каза в сутрешния блок на БНТ вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя коментира темата за убития мигрант от български граничен полицай. Станалото край Средец е нещастен инцидент. Всички други твърдения са опит за самозастрелване на държавата. България се намира под безпрецедентен натиск. Трябва да се борим с трафикантите на хора. Българските гранични полицаи имат по-малко информация от своите колеги от държавите в Шенген, но си вършат прекрасно работата. България е готова за Шенген. Това сочат всички последни проверки, категорична беше Кунева.

Днес ще имам среща с директора на ОЛАФ Джовани Кеслер. Ще разговаряме за антикорупционния закон. Ще провеждам и срещи с парламентарните групи, за да може закона да мине до декември. Загубихме много време. Хората не вярват, че политиците искат да се справят с проблема корупция. Последните действия в парламента също доказват тази теза, за съжаление, каза още вицепремиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3054 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини