Ген. Атанасов: На участниците в гонки трябва да им се дадат лопати и да ходят да копаят (видео)

  • 08 октомври 2015 08:47

  • 3374
  • 6
Ген. Атанасов: На участниците в гонки трябва да им се дадат лопати и да ходят да копаят (видео)
© Булфото

Всички сме разтревожени от пътната обстановка в страната. Искам първо да видим предложените мерки и тогава ще ги коментираме. Най-вероятно те ще получат подкрепа в парламента, но първо трябва да ги видим.

Това каза пред камерите на БНТ депутатът от Реформаторския блок ген. Атанас Атанасов. Вчера гледах репортажа за участниците в незаконните гонки, които искаха писта като в Гърция, за да си задоволяват страстите. Дайте сега да извадим едни милиони, за да им строим писта. Според мен трябва да им се даде по една мотика и да ходят да копаят в Южния парк, но това е една друга тема. Не мисля, че криминализирането на гонките ще реши проблема. Трябва да има превенция. И сега участниците в гонките могат да се съдят за хулиганство, но няма доказателства. Тези хора се чувстват безнаказани. Аз лично не съм доволен от кадровата политика на МВР и по-специално в СДВР. Кадровата политика във вътрешното министерство куца и трябва да се вземат мерки.

Не изключвам възможността хора от МВР да поставят "чадъри" над участниците в гонките. "Чадъри" се разпъват на много места, но хората не могат да видят това. За решението на проблема с гонките трябва да има бързи наказания. Сваляш му номерата, вдигаш глобите и докато не си плати глобата, не му връщаш номерата, даде пример Атанасов.

Той коментира и темата за Закона за военното разузнаване. Проблемът не е Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен. Проблемът е, че с приетите правила рязко се ограничи обхвата на хората, които могат да оглавят военното разузнаване. Защо шефът на военното разузнаване трябва да е човек служил дълги години в армията? Това е информационно-аналитична служба, която събира информация и я предоставя на властите. Дори президентът да наложи вето, аз не знам дали Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен ще остане начело на службата, защото има още редица правила, на които той не отговаря, разкри Атанасов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3374 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Тодор Тодоров

2015.10.16 | 01:54

6
Късно е чадо ,защото вие /сдс-ликвидаторите / докарахте тази и още стотина \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"новости\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" от американските си господари след 1989 г. Сега вече ,като \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" реформатори \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",правите предложения ,които в България са правени и то успешно преди 1989 г. ! Е, демагога си е демагог,както лъжеца и крадеца не се оправят ,като си измислят ново име -реформатори !
ПИЧОВЕ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ СТЕ?

2015.10.09 | 09:38

5
Абе момчета, имате пари за скъпи машини, ами съберете се и си направете писти! Стига сте убивали невинни хора. НЕ може държавата да къса от бедните пенсионери и гладните дечица, за да ви прави писти!

2015.10.08 | 19:22

4
Ех тиквеник с тиквеник \"реформаторски\", в тоя куха глава винаги изплува остатъка от тъмното ти комунистическо мислене-лопати , лагери и т.н.

2015.10.08 | 19:22

3
А бе атанасов ти си бил голям глупак .Колата е в движение и върви когато е изправна , ане когато номерата са свалени номерата Свалените номера ,ще прикрият водача бе Атанасов .Да не мислиш ,че номерата са виновни за гонките бе глупако .

2015.10.08 | 19:21

1
Абе я го махайте тоя, ще правим гонки колкото и където си поискаме. Не сме длъжни да гледаме на всяка минута дали някой безмозъчен върви по магистралата или селото. Законите са в наша полза, дори и да не са ще си платим, тъй че млъквайте.

2015.10.08 | 19:21

2
от кое районно си

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини