Каракачанов скочи на БСП: Каква оставка искат? Стига с тези двойни стандарти

  • 01 октомври 2015 11:17

  • 2877
  • 4
Каракачанов скочи на БСП: Каква оставка искат? Стига с тези двойни стандарти
© Булфото

"Всеки министър трябва да си носи оставката в джоба", заяви в кулоарите на парламента лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, предаде репортер на novini.bg.

Думите му са по повод поисканата днес по-рано от БСП оставка на военния министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

Каракачанов добави, че въпросът е вече кога се иска една оставка, за какво се иска и има ли основания.

Според него исканата оставка е несериозна. "БСП, които сега говорят за натовски самолети, по тяхно време бяха подписани договорите за създаването на тези американски бази. Стига с тези двойни стандарти”, каза Каракачанов.

"Една оставка се иска с аргументи. Ние ще обсъдим и тогава мога да кажа за оставката на министъра. За нас е чест и достойнство да охраняваме нашето въздушно пространство, но ако има проблем, ние сме членове на НАТО и може натовски самолети да ни охраняват. Важно е границата да се пази", каза от своя страна и Янко Янков от ДПС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2877 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Добре че го каза преди изборите!

2015.10.10 | 23:41

4
Каракачанчееееее, не закъсня да се изметнеш и ти, плява сте, ПЛЯВА СТЕ ВСИЧКИ, само за големи лай*на ставате и за ПРЕДАТЕЛИ! Ще знаем за кого да гласуваме, НЕ и за вас!

2015.10.10 | 23:40

3
АЛО,АЛО ПАРИЧНИЯТ ФОНД НЯМАТЕ ДУМАТА !!
Рони

2015.10.10 | 02:44

2
Всички са големи разбирачи и всички от това управление все имате мнение и накрая нищо не правите. Само със заяждан и нападки не става!

2015.10.03 | 18:27

1
Да не забравяме с кого са коалиция - НИКОГА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини